Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sensilab malinie kapsule

sensilab malinie kapsule

ali ima katera izkušnje s temi shujševalnimi kapsulami,deluje? tnx

Sigurno shujšaš, če ti zmanjka denarja za kalorično hrano. 🙂

Ne, ne delujejo prav nobene kapsule, enostavno boš morala manj jesti.

Sem kupila in polna upanja jemala kapsule mesec dni.Teža je ostala enaka,oz. celo cca 1kg več sem imela.Pri meni ni delovalo.Sem pa jedla enako kot prej.Torej, imela sem “dolgi nos”.
Dobra stran je le ta,da sem lahko kapsule,ki so mi ostale vrnila in sem dobila vrnjen denar.

Delujejo – samo v kombinaciji s kapsulami zelene kave. Tako pravi tudi Dr. Oz 😛

Ma dejte no logično pomislit – katera zadeva, ki bi delovala, bi bila tako poceni, kot so te pakunge-10, 20 eur? Če bi bila škatlica po 200, 300 eur, potem bi učinkovalo, ker si nebi upali nategovat ljudi.

najbolj smešno pa je, da je pri teh rečeh vedno zraven pripis, da bo učinek viden v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in rekreacijo. No, saj potem pa človek itak shujša zaradi slednjega in ne zaradi kapsul:)))

Pri vsaki stvari je tako. Malo je povsod placebo efekta. Je pa možno da določene sestavine v kombinaciji znajo pomagati pri določeni stvari ali da pripomorejo k nečemu. Ni pa čudežne tabletke, zato je bil tudi uveden zakon, da pri vseh prehranskih dopolnilih firme ne smejo uporabljati izrazov kot so npr. “da zdravi” in podobne trditve.

New Report

Close