Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sergej Polunin danes v CD, trikrat v hipu razprodana predstava

Sergej Polunin danes v CD, trikrat v hipu razprodana predstava

Meni ni bilo všeč, nič od tistega, kar je bilo v filmu o njem in kar sem videla na raznih posnetkih na spletu, ni pokazal. Nobene energije, samo neko valjanje in opotekanje po odru. Dvorana pa vsa evforična od navdušenja po koncu predstave.

Meni ni bilo všeč, nič od tistega, kar je bilo v filmu o njem in kar sem videla na raznih posnetkih na spletu, ni pokazal. Nobene energije, samo neko valjanje in opotekanje po odru. Dvorana pa vsa evforična od navdušenja po koncu predstave.
[/quote]

Že na posnetkih tako zgleda, zato mi ni všeč.

Ne vem od kod tako navdušenje nad njim.

Ni mi bil všeč na posnetku na YT. Morda bi mi bil v kaki klasični predstavi bolj. Nisem se grebla za karte, ker mi tak moderen balet res ne sede.

jaz sem vedela kaj grem gledat … navdušena 🙂 občudujem ljudi, ki si drznejo premikat meje in spreminjat sistem …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

V glasbeni in plesni industriji ni nič premikanje mej, temveč nova tržna niša za novo dobo.

To, kaj on počne z denarjem, ki ga zasluži z lastnim delom, se me ne tiče.
Odvetnika pa zdravnika tudi ne sprašujem, kako zapravita svojo plačo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ok. Tudi jaz sem vedela, kaj grem poslušat, pa priznam, da ste me Aleksej Ljubimov in Dejan Kolarov s svojim plesom bolj navdušila kot sam Polunin. Pa poznam glasbo Stavinskega in zgodbo Nižinskega.

Kot da se mu ni ljubilo plesati?

Ok. Tudi jaz sem vedela, kaj grem poslušat, pa priznam, da ste me Aleksej Ljubimov in Dejan Kolarov s svojim plesom bolj navdušila kot sam Polunin. Pa poznam glasbo Stavinskega in zgodbo Nižinskega.

Kot da se mu ni ljubilo plesati?
[/quote]
aleksej in dejan sta bila res super … polunin je plesal izrazni ples, svojo zgodbo skozi izkušnjo nižinskega … nič drugače kot jo lahko vidiš na tubi…

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Hja, pizdovje očitno ni dobilo čisto tiste trdote, ki jo je pričakovalo. A kot kaže, je bilo že vnaprej zaradi vsega hypa glede tega Polunina tako namočeno, da je nekaj vseeno odneslo od predstave. Kakšen rahlo valujoč orgazemček, kot plivkanje morja v meglenem jutru. Gallusova pa je te dni gotovo vsa mokra, jo bodo morali zdaj par dni razsuševati.

meni je izjemen, njegovi skoki, kar ne morem verjeti, kako “lebdi” v zraku, kot ptica, izjemno rada bi šla na njegovo predstavo, pa sem bila žal prepozna…(: , tako, da uživajte vsi, ki ste prišli do kart…

Ni nič kaj dosti skakal in “lebdel” včeraj, več se je valjal po tleh …

Ocitno nihce od vas se ni gledal baleta. Ta street kao balet je bil pa ze v zacetku mileniuma prikazan v filmu, pa se ne spomnim imena. To ni nic drugega kot trenutna zanesenost, ker je nekaj drugacnega, ne skodi pa, da ima se stil med nogami. Klasicni balet je umetnost, vse ostalo se lahko skrije. Tako, kot je rock umetnost in se danasnji izvajalci “rocka” lahko skrijejo. Nic ne recem, da nima talenta. Ima ga. Predvsem pa ima dobro reklamo.

Ženska draga, pa ti sploh veš kdo je Polunin da takšne pišeš?

Ženska draga, pa ti sploh veš kdo je Polunin da takšne pišeš?
[/quote]
A zdaj če je nekdo Polunin, mi mora bit pa apriori všeč vse, kar naredi / ali ne naredi? Ker od tistega, kar sem, res da na spletu in po TV, videla, da zna, včeraj ni dosti pokazal. Žal.

A zdaj če je nekdo Polunin, mi mora bit pa apriori všeč vse, kar naredi / ali ne naredi? Ker od tistega, kar sem, res da na spletu in po TV, videla, da zna, včeraj ni dosti pokazal. Žal.
[/quote]
Polunin je klasični baletnik in ne rock plesalec.

Človek je bad boy + zares obvlada…

Očitno je nekaj na njem, morda tista slovanska preprostost, s katero se z lahkoto identificiramo….
Misliš, da gledaš sosednjega mulca iz ulice in uživaš.
Saj je samo ples…

Bodi vesela, da nisi dobila kart. Razočaranje na celi črti. Na posnetkih lebdi v zraku, ja. Tokrat so bili njegovi skoki, kot bi jih opravil povprečen baletni plesalec. Žal. Ne vem od kje navdušenje gledalcev ali pa so se zgodila “cesarjeva nova oblačila”. Drnačeva pa pravi, da je bilo megastično. Kaj neki je gledala?

Zakaj se sprenevedaš?
Zakaj si pa ti planila po karti? S čim si gledala?
Ti jaz povem: s pizduljo.
Niste šle gledat z očmi, ampak že vnaprej s pizduljami. In pizdulja ima seveda drugačne kriterije.

BOLNIK!

No hvala bogu še nekdo enakega mnenja. Tudi za naju s prijateljico je bilo razočaranje in nisva razumeli, od kod tako silno navdušenje v dvora i.

Morda pa se je še pol dvorane spraševalo isto, ampak so za vsak slučaj vseeno raje glumili navdušenje.

Ker je nekdo enkrat zanj rekel, da je kao dober, zdaj plebejske mone kimajo, čeprav jim ni všeč, ker nočejo izpadit kmetice.

New Report

Close