Sergej Polunin danes v CD, trikrat v hipu razprodana predstava
To, kaj on počne z denarjem, ki ga zasluži z lastnim delom, se me ne tiče.
Odvetnika pa zdravnika tudi ne sprašujem, kako zapravita svojo plačo…
Ok. Tudi jaz sem vedela, kaj grem poslušat, pa priznam, da ste me Aleksej Ljubimov in Dejan Kolarov s svojim plesom bolj navdušila kot sam Polunin. Pa poznam glasbo Stavinskega in zgodbo Nižinskega.
Kot da se mu ni ljubilo plesati?
[/quote]
aleksej in dejan sta bila res super … polunin je plesal izrazni ples, svojo zgodbo skozi izkušnjo nižinskega … nič drugače kot jo lahko vidiš na tubi…
Hja, pizdovje očitno ni dobilo čisto tiste trdote, ki jo je pričakovalo. A kot kaže, je bilo že vnaprej zaradi vsega hypa glede tega Polunina tako namočeno, da je nekaj vseeno odneslo od predstave. Kakšen rahlo valujoč orgazemček, kot plivkanje morja v meglenem jutru. Gallusova pa je te dni gotovo vsa mokra, jo bodo morali zdaj par dni razsuševati.
Ocitno nihce od vas se ni gledal baleta. Ta street kao balet je bil pa ze v zacetku mileniuma prikazan v filmu, pa se ne spomnim imena. To ni nic drugega kot trenutna zanesenost, ker je nekaj drugacnega, ne skodi pa, da ima se stil med nogami. Klasicni balet je umetnost, vse ostalo se lahko skrije. Tako, kot je rock umetnost in se danasnji izvajalci “rocka” lahko skrijejo. Nic ne recem, da nima talenta. Ima ga. Predvsem pa ima dobro reklamo.
Bodi vesela, da nisi dobila kart. Razočaranje na celi črti. Na posnetkih lebdi v zraku, ja. Tokrat so bili njegovi skoki, kot bi jih opravil povprečen baletni plesalec. Žal. Ne vem od kje navdušenje gledalcev ali pa so se zgodila “cesarjeva nova oblačila”. Drnačeva pa pravi, da je bilo megastično. Kaj neki je gledala?