Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka serija jezero

serija jezero

Čista beda.
A res naši niso sposobni posnet enega človeškega filma? Kot je bila Vesna, prvi Kekec pa mogoče še To so gadi?
Kwa se silijo na AGRFT? Enostavno ne znajo igrat naravno! Ne ločijo dramske igre od filmske.
Zato jih vsak natuščkik nese!

Ja Kiny, sploh ti policajka, ki igraš v reklamah.

Se strinjam. Igrajo pred kamero skoraj tako kot da bi bili v gledališču na odru.

Meni je bil prvi del čisto gledljiv. Zdaj bo ljudi še malo bolj strah iti v Bohinj, Bohinjski trikotnik, pa to.

Meni je bil 1. del kar soliden, konec koncev gre za slo produkcijo in režijo, ne moreš pričakovati špice, pač v nekem solidnem rangu.
Vsekakor boljši kot je bila tista slo nadaljevanka (tudi kriminalka ob nedeljah) pred kratkim…..

Pogledal prvi del, so se kr držali knjige.

Boris K. odličen. Kot vedno!

Cavazza ima nek žmoht…šarm…njegov glas…uhh…..

“Zakaj si pa rekla “žrtve”? Saj imamo zaenkrat samo eno žrtvo.”

Žrtvo? Wtf?

A čist res?

Meni je pa totalno antipatičen. Ker misli, da samo da se pojavi, da je vse ok.
Ful samovšečen, zamorjen (in zamori vse duge), in potem je vse nekaj podrejeno.

Ni igralec (kot foter nekoč) , ki bi dal nekaj življenja iz sebe, duhovitosti (kljub težki temi) – dovolj mu je, da je lep. In ne trudi se, ker itak vso babovje pada na videz!

Žalostno!

A čist res?

Meni je pa totalno antipatičen. Ker misli, da samo da se pojavi, da je vse ok.
Ful samovšečen, zamorjen (in zamori vse duge), in potem je vse nekaj podrejeno.

Ni igralec (kot foter nekoč) , ki bi dal nekaj življenja iz sebe, duhovitosti (kljub težki temi) – dovolj mu je, da je lep. In ne trudi se, ker itak vso babovje pada na videz!

Žalostno!
[/quote]

Zakaj je Cavazza samovšečen? Kje to piše, da mu je dovolj da je lep?
Ga samo vidiš tako, ker ti pač ni simpatičen?
On je igralec z veliko začetnico.

Zaradi tega glasu smo vklopili podnapise, ker se ga tako slabo razume.
Zelo priblizano knjigi. Le uvodno spico bi lahko naredili drugacno. Je en klise, voda in to.

Sicer mi gre Cavazza že kar malo na živce, ampak ta tip filmov mi je všeč.

In tole zaenkrat precej dobro kaže. Upam da ne bojo kje zaplezali z filmom.

Serije ne bom gledala, ker so mi ze iz reklame zamorjeni in na smrt dolgocasni.
Knjigo sem prebrala, a me ni zares pritegnila. V bistvu sem jo prebrala pk pomoti- hotela sem Golobovo tazadnjo, ki je bila nominirana za večernico.

Sori, kresnika sem mislila, ne večernice.
In Leninov park, to sem hotela prebrati.

Za prvi del solidno. Ima šanse, da se naredi in, da bo boljše. Upajmo. V primerjavi s tisto lansko z Bleda, je ta zelo solidna.
Cavazza je o.k. igralec. Taki tipi moških mi sicer niso všeč, a odigral je dobro.
Knjige še nisem brala. Najbrž je boljša od filma.

Ni mi bilo všeč. Zvok je obupen, tega momljajočega Cavazze se nič ne razume:(( Inšpektor je lik zamorjenega in negativnega tipa. Zateženec. Zaenkrat nisem impresionirana, ampak bom dala možnost še enemu delu.
Če bo tak nejasen zvok, ne bom več gledala.

Jaz se poslušala te zvočne zapise na youtubu, kar neki. Prvi del izgleda uredu, ni pa neki wow.
Glede na to, koliko reklame je bilo prej. Cavazza super igra, vsi ostali kar neki.

Ne vem zakaj o kvaliteti serije piše inteligenca mona, ki gleda šrot kot je kmetija?

Dolgočasno, Cavazza pa, kot da ga ves čas srat tišči.

Meni je bilo kar všeč. Sicer se mi zdi, da so na začetku malo pretiravali s temo- gre pač za noir kriminalko. Kot npr. Bordertown-odlična. V pogled pa priporočam samo, če vam je všeč ta žanr.
Cavazza dejansko res dobro igra. Toliko pljuvate – a kak CSI je pa višek tega žanra? Vsaj kako Vero priporočam, če že niste za Hinterland, River itd.

Dobra 🙂

Že prvi del je bil odličen. Daleč nad povprečjem slovenske produkcije. Kaj tako dobrega že leta niso naredili. Čisto primerljivo s top evropsko produkcijo. Tista Ekipa z Bleda je bil en gledališki dolgčas za vsega hudega vajene gledalce slovenske tv produkcije nadaljevank in filmov, ki jih nihče noče gledati.

Uvodna špica Jezera spominja na dansko Zapuščino.
[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91ctuzvs0LL._SY445_.jpg[/img]
Scenarij in filmska slika pa na vsako top skandinavsko serijo.
Jezero niti slučajno ne more biti dolgčas za gledati.

Zvok zelo slab. Nekaterih igralcev se skoraj ne razume. Sem dala na max. Hoče biti podobna skandinavskim. Škoda se trudit naredit njim podobno. Naj naredijo svoje. Glede na našo produkcijo tovrstnih stvari, je precej boljše kot ostalih

Zaradi tega glasu smo vklopili podnapise, ker se ga tako slabo razume.
Zelo priblizano knjigi. Le uvodno spico bi lahko naredili drugacno. Je en klise, voda in to.
[/quote]

Resno? Se da vklopit podnapise? Ker meni gre vse slovensko na živce, ker moraš biti čisto tiho, ko gledaš, da pol ne zamudiš.
Drugače čist okej serija. Ne dlakocepite. Tudi v tujih serijah, tudi priznanih, je toliko napak, da glava peče.

New Report

Close