serija jezero
Je najkrajsi opis zadeve. Torej, turobne scene, malo dialogov, krimic je nek težek psihic.
S strani stroke kup napak in nelogičnosti, ki znižujejo oceno. Sicer všecno, ker mi je tak tip serij ok, vendar strokovne napake unicujejo užitek gledanja. Kritiziram tudi zvok in slabo razumevanje..zo je za gledat s podnapisi.
Glede strokovnosti, ce so jim svetovali na npu in gpu, je sramota za stroko, ce filmarji niso upoštevali nasvetov, so si sami krivi za slabšo oceno
Prebrala sem obe knjigi, zdaj berem tretjo.Dobre slovenske kriminalke. Včeraj me je najbolj zmotilo,da Cavazze ni nič razumet. Kaj se res da nastavit podnapise,kot je ena napisala?
Drugače lepo narejeno, večinoma po knjigi, seveda z mnogo manj podrobnosti, ki znajo manjkat tistim, ki niso prebrali knjige.
Bi mogoče bil kdo prijazen in že povedal, kako dati podnapise, kar je vilo,večkrat naprošeno? Za nas, nevedne, pa malo gluhe, haha. No, resno, menimsamo to šepa pri seriji. Zvok. Sicer zelo primerljivo s top kriminalkami, za slovenske razmere pa sploh top, se ne more primerjati z ekipo bled..
Za enega zgoraj, kdo pa je Boris K. , ki naj bi igral v tej seriji? In ki ti ni vsec?
Me veseli, da pri nas nismo edini, ki imamo problem z zvokom. Ker to je neverjetno. Vse ameriške, angleške filme in serije slišim, ma še danske, ki jih sicer ne razumem. Tukaj pa smo nekajkrat previli nazaj, potem pa res ni imelo več smisla.
Zvok je res katastrofa, pa ne vem, ali se prav trudijo to narediti. Te igralce v gledališču ponavadi slišim, torej je očitno problem TV produkcije, ali opreme, ali montaže. Ampak kako za vraga ne morejo tega nekako urediti? Kot da bi se trudili, da jih nič ne razumemo! Potem pa na mestih še glasbo namerno dajo tako na glas čez govor, drugega ne morem misliti.
Hvala za info, da je možno dati podnapise. Očitno naslednjič kaj drugega ne preostane, sploh da ne slišijo TV vsi sosedje.