Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Serija na Fox Life – Zakaj ženske ubijajo

Serija na Fox Life – Zakaj ženske ubijajo

Ste gledali? Mnenja? Meni je top.

https://eon.tv/player/356

https://www.cbs.com/shows/why-women-kill/

Sem gledal napovednik.
Zdaj še bolj bežim od žensk.

🙂

Amapk daj se vživi v zgodbo, naprimer tistega para iz leta 1963 – tip se gre skqourbat s kelnarco, na suho…. Ker misli, da je džek – kriza njegovih srednjih let. :). Pa postavi se v vlogo vseh treh žensk :)))))

🙂

Amapk daj se vživi v zgodbo, naprimer tistega para iz leta 1963 – tip se gre skqourbat s kelnarco, na suho…. Ker misli, da je džek – kriza njegovih srednjih let. :). Pa postavi se v vlogo vseh treh žensk :)))))
[/quote]

Pa se postavi v to vlogo:

Ženska misli, da sem se skqurbal s kelnarco in me fenta.

Pa se postavi v to vlogo:

Ženska misli, da sem se skqurbal s kelnarco in me fenta.
[/quote]

Jah, v seriji je tako, da se je na lastne oči lahko prepričala, da se qurba s kelnarco. :))

Jah, v seriji je tako, da se je na lastne oči lahko prepričala, da se qurba s kelnarco. :))
[/quote]

Mogoče je bilo pa v seriji mišljeno, da je to v njeni domišljiji 🙂

Mogoče je bilo pa v seriji mišljeno, da je to v njeni domišljiji 🙂
[/quote]

Naka – je kar realno bilo- se je na lastne oči prepričala 🙂 Pa tisto, ko je slišala v trgovini sosedo “italijanskih” korenin, ko je rekla,da je videla njenega moža, kako se poljublja v kavarni s kelnarco – na vprašanje druge, naj ji to pove je rekla, da ji ne more ravno reči, ker jo je šele spoznala :)))

Naka – je kar realno bilo- se je na lastne oči prepričala 🙂 Pa tisto, ko je slišala v trgovini sosedo “italijanskih” korenin, ko je rekla,da je videla njenega moža, kako se poljublja v kavarni s kelnarco – na vprašanje druge, naj ji to pove je rekla, da ji ne more ravno reči, ker jo je šele spoznala :)))
[/quote]

No, jaz bom bežal pred ženskami.
Zihr je zihr. 🙂

To kar je meni bivši delal… Čudno, da se mi ni zrolalo… Ni opravičila za umor, vendar veliko ljudi, ki ubije partnerja, ubija zaradi psihičnega in fizičnega maltretiranja in manipuliranja, laganja, varanja, odvisnosti… Res pa je napaka, da takšno osebo prej ne zapustimo, ampak ko si v tem čustvene zosu, nekako kar upaš. Dokler se ne strezniš in pogledaš resnici v oči. Ko pa ji, se pa lahko zgodi tudi umor. Žalostno.
Tako da vem, da večletno uničevanje drugega človeka lahko pripelje do tega, da reče stop na najbolj grozovit način.

Gledala in mi je všeč, všeč mi je tudi zgradba: tri ženske iz različnega obdobja: ubogljiva ženska, ki je na svetu zato, da stereže možu, ženska iz osmedesetih, ki živi na veliki nogi in ji je edina skrb ugled, lepotičanje in sodobna ženska, zaposlena in seveda tudi sodobni nazori v razmerju….ja, zadeva je top.

Ob katerih dnevih je? Kaj pa Dinastija, kdaj bo naslednja sezona?

Fenomenalna serija, vredno ogleda.

Tiste, ki rade berete: knjiga C. Lackberg: Zlata kletka. super je!

To kar je meni bivši delal… Čudno, da se mi ni zrolalo… Ni opravičila za umor, vendar veliko ljudi, ki ubije partnerja, ubija zaradi psihičnega in fizičnega maltretiranja in manipuliranja, laganja, varanja, odvisnosti… Res pa je napaka, da takšno osebo prej ne zapustimo, ampak ko si v tem čustvene zosu, nekako kar upaš. Dokler se ne strezniš in pogledaš resnici v oči. Ko pa ji, se pa lahko zgodi tudi umor. Žalostno.
Tako da vem, da večletno uničevanje drugega človeka lahko pripelje do tega, da reče stop na najbolj grozovit način.
[/quote]

Prvo si poglej nadaljevanko, ni vse tako, kot se zdi v prvem delu :))

New Report

Close