Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Serija Prevara

Serija Prevara

Zanima me, če kdo gleda serijo Prevara (The affair) ? Zgodba je zelo zanimiva, prikazana vedno z dveh perspektiv dveh ljudi. Mi je všeč, da je to ameriška serija, ki ne prikazuje zakon kot srečnega, kot to delajo številne ameriške romantične komedije. Ampak zelo realno, kakšne so posledice po prevari. Lani so predvajali prvo sezono Prevare, zdaj drugo sezono in postaja vse bolj zanimivo.

Prva in druga sezona sta top. Pričela sem z gledanjem tretje in prvi dve epizodi totalen zeh:/ mogoče bo pri 3ji epizodi kaj bolje.

Prva in druga sezona sta top. Pričela sem z gledanjem tretje in prvi dve epizodi totalen zeh:/ mogoče bo pri 3ji epizodi kaj bolje.[/quote]

Res? Ker je bilo tretje sezone že konec v ZDA. Upam, da je tretja sezona Prevara dosegljiva na utorrentu ali partisu. 😉

Gledam. Vrhunska nadaljevanka… prav ostane v spominu in premlevaš dogodke in usode.

Ena izmed vrhunskih nadaljevank po Sopranovih. 😉 Boljša, kot pocukrane telenovele. 😉

Gledam, super je, vsak, ki misli da je prevara in menjava partnerja eno samo veselje in romantika, bi si moral to pogledat, kaj vse pusti za sabo … ena velika žalostna pa vseeno zelo kompleksna zgodba, vredna ogleda.

Prej sem bila navdušena, zdaj pa mi postaja malo dolgočasno, ker razvlečejo. Kot zgodba, posledice, razmišljanje- zelo zanimivo.

Prva in druga sezona sta top. Pričela sem z gledanjem tretje in prvi dve epizodi totalen zeh:/ mogoče bo pri 3ji epizodi kaj bolje.[/quote]

Res? Ker je bilo tretje sezone že konec v ZDA. Upam, da je tretja sezona Prevara dosegljiva na utorrentu ali partisu. ;)[/quote]
Partis rules;))

ja prej sta se kurla, pa sami metulčki okol in okol, zdej pa ju je doletela reala, pa ni več vse tako rožnato 🙂

ja prej sta se kurla, pa sami metulčki okol in okol, zdej pa ju je doletela reala, pa ni več vse tako rožnato :-)[/quote]

Ja, tako je. Kot zgodba mi je zdaj bolj všeč, vedno napeto vzdušje. Ampak se mi zdi, da je dogajanje v prvem delu serije potekalo zelo hitro, več dramatičnih dogodkov v eni nadaljevanki, zdaj pa je malo mešanja megle- ampak je to seveda primerno vzdušju.

Sem mislila, da se je resnično zaljubil v tisto novo, Alison ali kaj je že, pa zaradi nje zapustil ženo in 4 otroke. Ampak v zadnji nadaljevanki je bilo jasno, da je tip en običajen kur.bir, nič drugega. Briga njega, da ima že ljubico nosečo, on bi zdaj pofu*al tudi svojo knjižno agentko, pa še na žurki bi se priključil dvema bejbama pri seksu – ampak je bila na žalost ena od njiju njegova hči, zato je spizdil stran.
Kreten, ne samo kur.bir.

Tipičen kurbirček z družino je tale Noah. Takih je veliko tudi v realnosti. Zmeraj sem si želela imeti pisatelja za tipa, zdaj ko to vidim, ne hvala. Pisatelji za vsako knjigo rabijo novo muzo (ljubico) ali več muz. 😉

Res? Ker je bilo tretje sezone že konec v ZDA. Upam, da je tretja sezona Prevara dosegljiva na utorrentu ali partisu. ;)[/quote]
Ja, sem jo pogledala nekaj casa nazaj.

A ni prislo do enega uboja, tako da vmes malo iscejo morilca tistega scotija?

ja, in nabor možnih storilcev je ogromn…. mal je postala zadeva dolgočasna … baje je sezon 4 …tko da bodo konkretno “nalagal” in vlekl v nedogled zgodbo … mogoče pa tudi vsi 4 otroci niso njegovi … a? 🙂

Meni je tudi ful všeč, upam samo, da ne bodo preveč razvlekli, kot se rado zgodi.

ja, in nabor možnih storilcev je ogromn…. mal je postala zadeva dolgočasna … baje je sezon 4 …tko da bodo konkretno “nalagal” in vlekl v nedogled zgodbo … mogoče pa tudi vsi 4 otroci niso njegovi … a? :)[/quote]
Scottya je ubil, kot kaže Noah, ko se je peljal z ženo v avtu. Scotty se je ravno takrat prepiral z Alison in Alison ga po nesreči potisne pred avto. Vsaj tako v tistih izsekih pokaže.

Odkar jo vrtijo na Rtv, sem pogledala kak del 1. in 2. sezone tu in tam. Pa me je vsakič pritegnilo, čeprav so bile vmes velike luknje in ne vem celote.
Kako bi šele bilo, če bi gledala redno vse dele sproti. 🙂
Noah, baraba, nič se ni naučil od McNultyja dalje.

ja, in nabor možnih storilcev je ogromn…. mal je postala zadeva dolgočasna … baje je sezon 4 …tko da bodo konkretno “nalagal” in vlekl v nedogled zgodbo … mogoče pa tudi vsi 4 otroci niso njegovi … a? :)[/quote]
Scottya je ubil, kot kaže Noah, ko se je peljal z ženo v avtu. Scotty se je ravno takrat prepiral z Alison in Alison ga po nesreči potisne pred avto. Vsaj tako v tistih izsekih pokaže.[/quote]
Nimas cisto prav glede krivca. Ups, sem prevec povedala.

Scottyja je ubila Helen.

Druga sezona je se OK, tretja pa neskoncno dolgocasna.

A res kdo to se spremlja po TV?

To pa je pač nadaljevanka za cipe in kurbirje….

Zate to res ni, je za inteligentne gledalce.

Zate to res ni, je za inteligentne gledalce.[/quote]

Glavno ,da tse pametni,ko se naokoli kurbarite. Preklete kurbe in kurbirji. Špuknem vam v glavo.
Se vidi,da so večinoma tu monovke kurbe na kubik…

Zate to res ni, je za inteligentne gledalce.[/quote]

Glavno ,da tse pametni,ko se naokoli kurbarite. Preklete kurbe in kurbirji. Špuknem vam v glavo.
Se vidi,da so večinoma tu monovke kurbe na kubik…[/quote]

Glavno ,da ste pametni,ko se naokoli kurbarite. Preklete kurbe in kurbirji. Špuknem vam v obraz.
Se vidi,da so večinoma tu monovke kurbe na kubik…[/quote]

Je pa res,da posamezne tu in posmezniki tu se radi naokoli vlačijo,četudi so v zvezi.

Se pa tudi ne čudim ,da v resničnostnih šovih zmagajo raznorazne Mirele in nekatere/nekateri obožujejo Gorskega zdravnika,če pa se naokoli rade/radi razdajajo.
Ni čudno, da misli ‎Sacha Baron Cohen ( Ali G ali Borat) , da so Slovenke lahke.
Teme tu in komentarji to dokazujejo.

Dobro napisano. Gledam sicer šele nekaj delov, pa od prve sezone sem nekaj malega, tako da bi prosila, če mi lahko kdo objasni, kdo je ta Scoty, ki so ga ubili? Hvala.

New Report

Close