Serija Prevara
Dobro napisano. Gledam sicer šele nekaj delov, pa od prve sezone sem nekaj malega, tako da bi prosila, če mi lahko kdo objasni, kdo je ta Scoty, ki so ga ubili? Hvala.[/quote]
Od alisinega bivsega moza brat[/quote]
Hvala. Samo, ne razumem, kdaj naj bi umrl, saj je nastopal še v predzadnjem nadaljevanju? Zato mi ni bilo jasno. Če sta dva Scottyja, al kaj … Ali je kazalo za nazaj? Ko je Alice šla, se zatekla k bivšemu, Scotty pa je mislil, da je pri bratu njegova punca? Mi lahko še to objasniš? Hvala
Hvala. Samo, ne razumem, kdaj naj bi umrl, saj je nastopal še v predzadnjem nadaljevanju? Zato mi ni bilo jasno. Če sta dva Scottyja, al kaj … Ali je kazalo za nazaj? Ko je Alice šla, se zatekla k bivšemu, Scotty pa je mislil, da je pri bratu njegova punca? Mi lahko še to objasniš? Hvala[/quote]
Ne razumem Alison, da je sploh s tem pisateljem Noahom, sploh ko ima tako privlačnega moža Cola.
Sploh, ko sta se v drugi sezoni skregala. Najhujše je bilo, ko je Alison šla na neki duhovne počitnice v neki joga center, ker je njena mama neka šamanka. Pa pride Noah in jo izvleče iz joge in skoraj posilil.
Kot jamski človek je ta tip. Groza.
Hvala. Samo, ne razumem, kdaj naj bi umrl, saj je nastopal še v predzadnjem nadaljevanju? Zato mi ni bilo jasno. Če sta dva Scottyja, al kaj … Ali je kazalo za nazaj? Ko je Alice šla, se zatekla k bivšemu, Scotty pa je mislil, da je pri bratu njegova punca? Mi lahko še to objasniš? Hvala[/quote]
Ne razumem Alison, da je sploh s tem pisateljem Noahom, sploh ko ima tako privlačnega moža Cola.
Sploh, ko sta se v drugi sezoni skregala. Najhujše je bilo, ko je Alison šla na neki duhovne počitnice v neki joga center, ker je njena mama neka šamanka. Pa pride Noah in jo izvleče iz joge in skoraj posili.
Kot jamski človek je ta tip. Groza.
McNulty (z “vzdevkom” McNutty) je pa lik iz legendarne serije The Wire, igra ga isti igralec kot Noaha (Dominic West).
V to temo sem ga uvalila, ker imata oba njegova lika v obeh serijah probleme z radoživostjo.
Pardon, če sem vnesla zmedo. McNulty nima veze z The Affair.[/quote]
Hvala za pojasnilo. Gledam nadaljevanko, ampak sem mislila, da sem kaj prezrla …
Skoda casa. V tretji sezoni v bistvu spremljamo cist locene zgodbe glavnih karakterjev, ki se zgolj se bezno prepletajo. Nobene rdece niti vec, nobenega suspenza, brezveze.
Se vedno ne razumem, kdo v casu interneta se caka mesece in mesece na predvajanje po TV.
Glede ocetovstva hcerke od Allison pa se ne spomnim, ce je kdaj sploh jasno odgovorjeno. Se pa v tretji sezoni pravdata zanjo Allison in Cole (ki z njo spet prevara zeno etc. etc.).
Ja, lahko bi si potegnila serijo in jo gledala, ampak nastane problem:
1. Bi jo preveč gledala, več delov na dan in hopala, mine cel dan.
2. Kljub prvemu razlogu, sploh nimam toliko časa, da bi jo lahko gledala vsak dan.
3. Mi paše, da se ji vsako soboto pogledam z mamo po televiziji, je že v navadi.
Seveda pa kakšne serije povlečem dol, samo mi iskreno povedano, bolj paše gledati po TV. Še posebaj z uvedbo časovnih zamikov in vseh teh novosti. LP
Tudi jaz sem jo gledala z veseljem, vse do zadnjih dveh sobot. Postalo je totalno dolgočasno, včeraj je eno uro sedel pri psihiatrinji, prej sta imela Noah in Alison nek karakter, smatrala sem, da sta osebi, ki vesta kaj hočeta, sedaj pa Noah se skurba z vsako, Alison napol sanja, ne ve če bi šla k svojemu bivšemu ali ne, skratka…..še najbolj všeč mi je Helen, zelo lepa igralka.