Seroquel tablete
Svetujem ti,da si preberi na navodilih mozne stranske ucinke,ki so res razlicni in je tezko primerjat.Recimo,ce sem jih imela jaz ni nujno,da bos jih tudi ti.Lahko da bodo drugi.Drugace pa pri ADjih,antipsihotikih,ipd je znacilno,da je stanje zaradi katerega jih zacnes jemati,ponavadi se slabse vec tednov,enako se zraven stranski ucinki.Ampak se pa potem stvari umirijo,zdravilo zacne delovat in je potem pocutje veeeliko boljse.Pa obvezno sodeluj z zdravnikom,pojdi ven in bos videla bo boljse..Vse dobro in nic bat
Tukaj lahko vidis, kako je kasneje “mnogo boljse evo!”
V resnici je vsem bistveno slabse!!
To je antipsihotik, to ni hec, to povzroca nasilne in samomorilne misli.
Barbka Špruk Psihiatrija zlorabljanje osnovnih človekovih pravic
https://www.youtube.com/watch?v=wjqjwReLkmE
Bodi pogumna.
To je za primer nespecnosti?
Ves kaj, nehaj ga srat s tabletami za uspavanje, ki se imenujejo antipsihotiki!
Seroquel je antipsihotik, ki uredja tudi burne misli in napacne misli, prav tako pa iz cloveka naredi kimavca, ,to je namrec zdravilo proti shizofreniji!
Farmacija ga priporoca kot “edinega dobrega” le zato, ker po jemanju vec mesecev in vec let mocno poslabsa clovekovo stanje, ki zato mora potem kreniti na antidepresive : navaden antidepresiv stane 15 ali 20 eur (nekateri celo 50), navadno pomirjevalo aparuin ali lexaurn pa 3 eure, tako da farmacija zasluzi od takega cloeka na Seroquelu 10 x ali 250 x vec, kakor pa bi zasluzla na cloveku, ki za pomiritev v primeru stresa ali nespecnosti jemlje navadne Xanax, Lexaurin, Apaurin in kar je tega vendar le v primeru 1 x dnevnega doziranja – brez prekinitve in brez povecanja doze po 20 let – ljudje uspesno spijo ali opravljajo sluzbo in nihce ne ve, da so bolni na zivcih.
Torej, ce bi rada scasoma prisilno krenila cez nekaj casa na antidepresiv, ker ne bos imela nobene izbie ali pa bi dobila samomorilne ali nasilne misli, na katerem postane zivljenje brezcutno, kot da bi ga opazoval skozi steno ali teklo in kasneje pa pa na tolko mocnejsi antipsihotik, le izvoli !
Toliko o psihiatriji :
Jemljem te tablete. Imela sem ful probleme s spanjem, oz. pred spanjem. Po 5x me je stresalo, glih preden bi lahko zaspala, da sem se popolnoma zdramila in se spet trudila zaspat, občutek padanja, zdramitev… pa jovo na novo… Motnja spanja, očitno. Sam me je totalno morilo, ker me je tik pred padcem v globoki sen metalo v luft, potem so se mi pa misli čist zamešale v razne nočne more in sem vpila v spanju, se metala v luft… ma, noro, čist neprespana, sitna in zamorjena. Seroquel pomagal. Zaspim kot dojenček, brez stresanja pred spancem, brez mor, blažen sen! Škodujejo ne, kolikor vem, stranskih učinkov ne čutim. Čez dan sem čudovito budna in zbrana, jasno, saj sem lepo naspana.
To je za primer nespecnosti?
Seroquel je antipsihotik, ki uredja tudi burne misli in napacne misli, prav tako pa iz cloveka naredi kimavca, ,to je namrec zdravilo proti shizofreniji!
Farmacija ga priporoca kot “edinega dobrega” le zato, ker po jemanju vec mesecev in vec let mocno poslabsa clovekovo stanje, ki zato mora potem kreniti na antidepresive : navaden antidepresiv stane 15 ali 20 eur (nekateri celo 50), navadno pomirjevalo aparuin ali lexaurn pa 3 eure, tako da farmacija zasluzi od takega cloeka na Seroquelu 10 x ali 250 x vec, kakor pa bi zasluzla na cloveku, ki za pomiritev v primeru stresa ali nespecnosti jemlje navadne Xanax, Lexaurin, Apaurin in kar je tega vendar le v primeru 1 x dnevnega doziranja – brez prekinitve in brez povecanja doze po 20 let – ljudje uspesno spijo ali opravljajo sluzbo in nihce ne ve, da so bolni na zivcih.
Torej, ce bi rada scasoma prisilno krenila cez nekaj casa na antidepresiv, ker ne bos imela nobene izbie ali pa bi dobila samomorilne ali nasilne misli, na katerem postane zivljenje brezcutno, kot da bi ga opazoval skozi steno ali teklo in kasneje pa pa na tolko mocnejsi antipsihotik, le izvoli !
Toliko o psihiatriji :
https://www.youtube.com/watch?v=wjqjwReLkmE%5B/quote%5D
Prvo kot prvo propagirate tle neki proti psihijatriji neki bivsi pacijenti in svojci.
Drugic pa vse zgoraj nasteto ( xanax,leuxarin,apaurn ) si pa lepo navlecen in si cisti odvisnik po tolikem casu.Moj zdravnik niti slisat noce,da bi jih napisal za vec kot 2 meseca.AD ne povzrocajo odvisnosti ampak enostavno uravnavajo raven serotonina v mozganih ko pride do hormonskega neravnovesja iz razlicnih razlogov.Nehiti sirit napacne in zavajajoce informacije!!
Eni precej mešate stvari. AD-ji niso psihotiki, kar načeloma je Seroquel. Ravno tako, predpisuje se ga za različne težave: shizofrenijo, bipolarno motnjo, manijo, tudi za depresivna stanja in lajšanje nekaterih simptomov.
Sama imam predpisane AD-je in omenjeni antipsihotih, zato me zanimajo izkušnje tistih, ki ga jemljete za zdravljenje manije, morda za lajšanje bipolarnih simptomov.
Jaz imam predpisano dokaj nizko dozo 50 mg.
Jaz jemljem seroquel ze dve leti za spanje. Stranskih ucinkov nobenih. Zelo dobro spim in posledicno vec nisem utrujen, lahko se ukvarjam s sportom, imam energijo za otroke in ptijatelje. Pred tem sem se vsak dan pocutil bolanega, ker nisem mogel spati. Prvi teden sem bil tudi cez dan zaspan in zelo lacen, potem pa je to nehalo in sem zelo zadovoljen.
na AD SEM ZE VEC LET, CE SK7SAM PREKINITI SE MI POJAVIJO TIKI.. TELI VIBRIRA .. OCI.. ROKE…. NOGE CMSAMI TIKI.. GROZNO.. TKO DA TUDI AD NI RES DA S3 GA NE NAVADIS..
Toliko o psihiatriji :
https://www.youtube.com/watch?v=wjqjwReLkmE%5B/quote%5D
Prvo kot prvo propagirate tle neki proti psihijatriji neki bivsi pacijenti in svojci.
Drugic pa vse zgoraj nasteto ( xanax,leuxarin,apaurn ) si pa lepo navlecen in si cisti odvisnik po tolikem casu.Moj zdravnik niti slisat noce,da bi jih napisal za vec kot 2 meseca.AD ne povzrocajo odvisnosti ampak enostavno uravnavajo raven serotonina v mozganih ko pride do hormonskega neravnovesja iz razlicnih razlogov.Nehiti sirit napacne in zavajajoce informacije!!
[/quote]
Ne mote ti verjeti, ker nima izkušenj in vsi zvesto verjamemo vse, kar rečejo zdravniki.
Delam s starejšimi in nekateri morajo jemati tako serqel kot AD je.
Nekateri postanejo agresivni in se ne morejo umiriti, celo zlobni, napsihirani, jim dodajo še AD in nato postanejo zombiji, le še rastline, kot v transu.
Čakajo le še na smrt.
Za sproščanje vzemi pasijonka kapljice, ki so naravne in nimajo stranskih učinkov, delane so na vodi.
Uravnajo delovanje možganov, sprostijo mišice, ni nevarnosti za vožnjo, so primerne tudi za otroke.
Ti stari ljudje so se po teh kapljicah preporodili, umirjeno spali, delovali čez dan, jedli z normalnim tekom.
Zakaj zdaj za nespečnost predpisujejo antidepresive (meni niso pomagali) in antipsihotike (kar groza me je to jemat, vzela sem samo tri tablete, potem pa konec).
Zakaj ne bi predpisali kakšnega pomirila npr. Loram, Helex Xanax, Apaurin, kolikor vem, so to včasih dajali starim ljudem, ki niso mogli spati.
Pravijo, da te antidepresivi ne zasvojijo, seveda te zasvojijo, ko jih končaš jemati, imaš odtegnitveni sindrom.
Meni osebno se zdi, da so ti antidepresivi moda.
Ker se ugotavlja dolgoročne posledice njih jemanja in je treba ljudi spraviti v drugo odvisnost.
Enako kot pri lekadolih, kjer vsebnost paracetamola pogojuje alzheimerja.
Izvozili so te droge na Kitajsko in v Indijo, ki demence prej niso poznali, sedaj pa endemija te bolezni.
Farmacevtskim trustom sploh ne bi smeli reči farmacija, temveč korporacije za množično smrt!