Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style SERUM ZA OBRAZ

SERUM ZA OBRAZ

POZDRAVLJENI,

zanima me kateri serum za obraz uporabljate in če zaznate razliko od kar ga uporabljate;

Sama uporabljam serum od linije THALGO (ampak je full drag 15.000 SIT), pa bi rada poskusila s čem cenejšim a kljub temu kvalitetnem ;

lp

Jaz uporabljam pod kremo Matisov vlažilni serum in moja koža je sedaj pozimi, ko potrebuje še izdatno vlaženje, kot prerojena. 15 ml. stane okoli 8.000 SIT.

Thalgov serum je res malo dražji,vendar je odličen. Zelo dober je tudi
Phytomerjev vlažilni serum.Cena je 5900SIT.Sicer pa moraš serum vedno uporabljati v majhnih količinah in potem kar potraja.Jaz osebno opažam razliko če serum uporabljam ali če ga ne,zato priporočam,da ga uporabljate še naprej.

Hvala za odgovore, zanima pa me ali se dobi Phytomerjev serum v redni prodaji in kje;
Hvala, lp

Kakšna pa je funkcija serumov?

V zimskem času ga je priporočljivo uporabljati, da koža dobi dovolj vlage, je bolj gladka ( saj veš-mraz, centralna….-pa se koža izsuši ) in ko ga enkrat začneš uporabljati, začutiš razliko in ne prenehaš z uporabo. Je pa res potreben minimalen nanos na očiščeno kožo in potem obvezen nanos dnevne ali nočne kreme ;

Super zadeva, lp

kateri serum pa je primeren za aknasto in mastno kožo?

To je purifying serum,lahko pa uporabljate tudi serum za vlaženje kože v kombinaciji z ustrezno kremo za masten ali mešan tip kože.

V primeru, ko koža potrebuje več oz ji sama krema ne zadostuje.To se zgodi predvsem v zimskem času(ogrevani prostori,nizke temperature,veter…)ali če koža enostavno potrebuje več vlage…serum in krema se vedno dopolnjujeta eden z drugim,zato je kombinacija obeh priporočljiva.

V bolje založenih drogerijah bi morali imeti,sicer pa Phytomerjeve izdelke lahko kupite tudi pri nas v salonu Fanči.

od katere firme pa? in ali se to lahko uporablja pod clinique vlažilno gel-kremo?
hvala za odgovor

Imam vprašanje: ali se serum nanaša pod ali nad običajno kremo? Sama sem namreč mislila, da se serum uporablja nad vlažilno kremo.

Serum se vedno v zelo majhni količini nanaša na očiščen obraz pod kremo. Ko se namažeš s serumom je nujen nanos tudi kreme.

Serum se v zimskem času nanaša, da koža dobi dovolj vlaga saj veš veter, topli prostori – centralna……

Ko se ga 1x navadiš, ti pride njegova uporaba v navado.

lp

New Report

Close