Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Serum za rast trepalnic

Serum za rast trepalnic

Uporabljam Eyelash za rast trepalnic, naj bi pomagalo tudi pri obrveh. Trepalnice so res dolge, obrvi pa ne tako. Cena je pa meni previsoka, obstaja dosti cenejsih. Sedaj gledam prav serum za rast obrvi. Rada bi imela bolj košate, ker ne maram teh umetno zarisanih. Ima kdo izkušnje s tem serumom?

https://www.dm.si/max-factor-serum-za-trepalnice-in-obrvi-false-lash-effect-p3616303398309.html

S hčerko uporabljava ricinovo olje Olival. Kupim ga v milerju. Poceni, a zelo učinkovit.

Stari maskari sva dobro očistili in si s krtačko naneseva na trepke in obrvi. Res dobra zadeva.

Ja, extra dobr ko ti olje pride v oci. Pa zaradi seruma.fases infekcijo. Vi kar navalite

Meni  serumi zelo pomagajo. Celo na obrveh, čeprav so bili prvenstveno Eyelas in podobni, namenjeni za trepalnice. Trepalnice so zelo dolge, obrvi so se pa zgostile celo tam, kjer jih prej ni bilo (včasih smo si jih pulile).  Poskusi ta maxfactor za obrvi, povratne informacije so dobre, ravno za obrvi. Jaz si jih tudi moram zgostiti, te umetne narisane so mi prav ogabne, najlepše so naravne, pa da si jih malo oblikuješ.

Odgovor na objavo uporabnika
Bp, 21.12.2024 ob 21:59

S hčerko uporabljava ricinovo olje Olival. Kupim ga v milerju. Poceni, a zelo učinkovit.

Stari maskari sva dobro očistili in si s krtačko naneseva na trepke in obrvi. Res dobra zadeva.

Tudi sama sem ga začela uporabljati, prav tega. Po kakšnem času si videla spremembo? Jaz po 1 mesecu še nič.

Trepalnice sem imela vedno slabe,med kemo so pa vse odpadle.Potem,ko je bilo kemo konec in so začele rasti nove sem jih pričela mazat z risinusovim oljem,po enem mesecu so že bile lepše.Olje uporabim zvečer.

Hvala, ricinusovo olje meni ni pomagalo. Tudi grozno mi ga je nanašati, ker je premasten, steče na veke .  Pomagali pa so ti serumi namenjeni prav rasti obrvi in trepalnic. Verjetno je notri tudi delno  ricinusovo olje+ostale sestavine, ampak je  tekoce in je lahek nanos.

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz713, 22.12.2024 ob 07:15

Ja, extra dobr ko ti olje pride v oci. Pa zaradi seruma.fases infekcijo. Vi kar navalite

Meni se je to zgodilo, ne mazem vec, so kakrsne so, infekcije so pa hudic, ki ni vreden lepih trepalnic.

New Report

Close