Serum za rast trepalnic
Uporabljam Eyelash za rast trepalnic, naj bi pomagalo tudi pri obrveh. Trepalnice so res dolge, obrvi pa ne tako. Cena je pa meni previsoka, obstaja dosti cenejsih. Sedaj gledam prav serum za rast obrvi. Rada bi imela bolj košate, ker ne maram teh umetno zarisanih. Ima kdo izkušnje s tem serumom?
https://www.dm.si/max-factor-serum-za-trepalnice-in-obrvi-false-lash-effect-p3616303398309.html
Meni serumi zelo pomagajo. Celo na obrveh, čeprav so bili prvenstveno Eyelas in podobni, namenjeni za trepalnice. Trepalnice so zelo dolge, obrvi so se pa zgostile celo tam, kjer jih prej ni bilo (včasih smo si jih pulile). Poskusi ta maxfactor za obrvi, povratne informacije so dobre, ravno za obrvi. Jaz si jih tudi moram zgostiti, te umetne narisane so mi prav ogabne, najlepše so naravne, pa da si jih malo oblikuješ.
Bp, 21.12.2024 ob 21:59
S hčerko uporabljava ricinovo olje Olival. Kupim ga v milerju. Poceni, a zelo učinkovit.
Stari maskari sva dobro očistili in si s krtačko naneseva na trepke in obrvi. Res dobra zadeva.
Tudi sama sem ga začela uporabljati, prav tega. Po kakšnem času si videla spremembo? Jaz po 1 mesecu še nič.