Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek serum za rast trepalnic

serum za rast trepalnic

zdravo,

zanima me, ali je katera že uporabljala serum za rast trepalnic? katerega (ne) priporočate? želela bi, da so moje trepalnice gostejše in daljše. sem pripravljena vložiti v ta serum nekaj denarja, vendar do razumne cene, kar pomeni, da nad 30e serumi itd odpadejo.

lp.

Nategunske fore.   Bolje, da greš k kozmetičarki na podaljšanje.

Jaz uporabljam derma lux in me vsi sprašujejo, če imam umetne trepalnice. Res opazna razlika po 6 tednih uporabe. Jih konkretno podaljša in tudi nekoliko zgosti.

Jaz ne uporabljam seruma ampak hodim na lash filler vsaka dva meseca in imam prav tako po nekaj tretmajih ze vidno daljse in gostejse trepalnice.

Odgovor na objavo uporabnika
Lu991, 18.06.2022 ob 18:19

Nategunske fore.   Bolje, da greš k kozmetičarki na podaljšanje.

Moje sodelavke so po letih popanja umetnih trepk ostale brez svojih.

Derma lux, 18.06.2022 ob 18:22

Jaz uporabljam derma lux in me vsi sprašujejo, če imam umetne trepalnice. Res opazna razlika po 6 tednih uporabe. Jih konkretno podaljša in tudi nekoliko zgosti.

Mater ene babe ste res kure….

Lady gaga, 18.06.2022 ob 21:00

Mater ene babe ste res kure….

Zakaj že? Bolj naravna stvar, kot pa umetne trepalnice, ki ti tvoje lastne uničijo. Ne vem, ti ne uporabljaš nobene kreme, mila, deodoranta, brivnika? Smrdiš, si zaraščen/a, pustiš, da te poleti sonce opeče? Se ne voziš z avtomobilom? Živiš v jami? Ne? No, potem si lahko samo tiho, ker če dobro pomisliš, si edina kura tukaj ti.

Jaz sem probala že res svega i svašta kar se tiče teh serumov – od Dr. Lara Devgan, Better Not, Milk, Vegamour in Lancome so prvi, ki mi padejo na pamet, ampak nikamor nisem prišla kar se tiče rezultatov. Edini, za katerega lahko rečem, da je dejansko kaj naredil, je bil od Lux Factorja. S tem, da ga lahko uporabljaš tudi na obrveh, če imaš težave z njimi.

Serum? Ne, le ricinusovo olje.

Blednica, 03.07.2022 ob 19:32

Serum? Ne, le ricinusovo olje.

Imela sem cisto obicajne trepalnice, nic posebnega. Potem so se mi zacele susiti oci znotraj in potem se koza okoli ocesa in sem probala vse zivo, ker to je res zoprna stvar, med drugim sem si zvecer okoli oci mazala navadno Balea ognjicevo kremo in cez cas ugotovila, da so se mi trepalnice ful zgostile.

Oci so se popravile, mazem se ne vec, a trepalnice so ostale zdaj ze ene pol leta.

ognjic tudi, 03.07.2022 ob 19:43

Imela sem cisto obicajne trepalnice, nic posebnega. Potem so se mi zacele susiti oci znotraj in potem se koza okoli ocesa in sem probala vse zivo, ker to je res zoprna stvar, med drugim sem si zvecer okoli oci mazala navadno Balea ognjicevo kremo in cez cas ugotovila, da so se mi trepalnice ful zgostile.

Oci so se popravile, mazem se ne vec, a trepalnice so ostale zdaj ze ene pol leta.

Super, poceni in učinkovito!

Athena114, 03.07.2022 ob 19:20

Jaz sem probala že res svega i svašta kar se tiče teh serumov – od Dr. Lara Devgan, Better Not, Milk, Vegamour in Lancome so prvi, ki mi padejo na pamet, ampak nikamor nisem prišla kar se tiče rezultatov. Edini, za katerega lahko rečem, da je dejansko kaj naredil, je bil od Lux Factorja. S tem, da ga lahko uporabljaš tudi na obrveh, če imaš težave z njimi.

Ma ja, jaz sem tud denarnico praznila za serume, ki niso nič nardili … Sem probala tud vse, ki si jih ti napisala. 🙈 Moram očitno naročit tega od lux factorja, ker moje trepalnice tudi z maskaro še vedno niso za nikamor.

Ma te lash filerji ti na dolgi rok samo uničijo trepalnice. Jaz uporabljam tudi od Derma lux serum, že po 3 tednih sem opazila razliko, pa sem res dvomila o tem.

Ampak ste res kokoši 🙂 Pa kaj babe res verjamete čisto vsaki reklami??

Dajte mi proism razložiti, kako vraga si predstavljate, da bo nekaj, kar mažete na obstoječe trepalnice (ali katerekoli druge dlake), povzročilo nastanek novih lasnih mešičkov v koži? Ker to je namreč edina varianta, da so gostejše; več njih.

takole, 11.07.2022 ob 09:51

Ampak ste res kokoši 🙂 Pa kaj babe res verjamete čisto vsaki reklami??

Dajte mi proism razložiti, kako vraga si predstavljate, da bo nekaj, kar mažete na obstoječe trepalnice (ali katerekoli druge dlake), povzročilo nastanek novih lasnih mešičkov v koži? Ker to je namreč edina varianta, da so gostejše; več njih.

ah, znanost okoli tega je zelo enostavna.

trepalnice imajo določen rok trajanja, preden same izpadejo, tako kot lasje. nekaj časa rastejo, nekaj časa potem še obstanejo, potem pa izpadejo.

ti serumi vsebujejo hormon, ki podaljša življenje trepalnice. in ker ti ostale trepalnice rastejo v enakem ritmu, to pomeni, da imaš enostavno bolj goste trepalnice.

zato imajo tudi nosečnice gostejše lase. ker lasje v nosečnosti manj izpadajo zaradi hormonov. ne zato, ker bi nosečnost povzročila več lasnih mešičkov

je prekomplicirano za razumet za tvoji dve možganski celici?

čekdisout, 11.07.2022 ob 10:28

ah, znanost okoli tega je zelo enostavna.

trepalnice imajo določen rok trajanja, preden same izpadejo, tako kot lasje. nekaj časa rastejo, nekaj časa potem še obstanejo, potem pa izpadejo.

ti serumi vsebujejo hormon, ki podaljša življenje trepalnice. in ker ti ostale trepalnice rastejo v enakem ritmu, to pomeni, da imaš enostavno bolj goste trepalnice.

zato imajo tudi nosečnice gostejše lase. ker lasje v nosečnosti manj izpadajo zaradi hormonov. ne zato, ker bi nosečnost povzročila več lasnih mešičkov

je prekomplicirano za razumet za tvoji dve možganski celici?

Kar tolaži se. Sicer bi se lahko prej pozanimala in poučila osnove o hormonih, delovanju, nastanku in pravzaprav absorbciji. Ampak OK, saj mora kozmetična industrija tudi živet in služit. Pa naj na tebi in tebi podobnim 🙂

Jap, pa ti hormoni fullll dobro vplivajo na ženske, postanejo bolj  ženstvene, sploh v kombinacijami z raznoraznimi žavbami za odpravljanje gub, barv za lase, polnili…..da ne govorim o raznoraznih geliš zadevah, ki večinoma niti niso testirane in pregledane s strani ustreznih laboratorijev. Ampak taiste se pa ne pustijo ustrahovati farmacevstkim lobijem s cepivi, o to pa ne, ker to pa sploh ni prav testirano in……

Meni je tudi luxfaktor zakon. Samo ga je pa res treba redno uporabljati. Jaz se polenim potem z vzdrževanjem, od začetka vsak dan mi ni problem. Potem pa kar pozabim.

Cenejša varianta je baje navaden vazelin. Nisem pa (še) probala.

še ena za lux, 11.07.2022 ob 17:02

Meni je tudi luxfaktor zakon. Samo ga je pa res treba redno uporabljati. Jaz se polenim potem z vzdrževanjem, od začetka vsak dan mi ni problem. Potem pa kar pozabim.

Cenejša varianta je baje navaden vazelin. Nisem pa (še) probala.

Se pravi, ko nehas uporabljat, se vse vrne v prvotno stnje ali se slabse.

Vam je res to ok?

Nekaterim je pa res vse mozno prodat … koga briga kaksne so trepalnice? Ali limat gor celo umetne … clovek ne more verjet, ko to vidi … ja, urejenost, oblikovanje …

se pravi, 11.07.2022 ob 17:55

Se pravi, ko nehas uporabljat, se vse vrne v prvotno stnje ali se slabse.

Vam je res to ok?

Jaz sem že večkrat vmes nehala z uporabo seruma pa se mi trepalnice nikoli niso vrnile na “prvotno” stanje. Definitivno je vseeno opazna razlika, ampak niso več tako temne. Boljše kot uporabljanje maskare vsak dan …

Whisper, 17.07.2022 ob 22:21

Jaz sem že večkrat vmes nehala z uporabo seruma pa se mi trepalnice nikoli niso vrnile na “prvotno” stanje. Definitivno je vseeno opazna razlika, ampak niso več tako temne. Boljše kot uporabljanje maskare vsak dan …

Jap, jst sem tud že večkrat nehala uporabljat njihov serum pa nism mela nikol več tok groznih trepalnic kot predno sem začela z uporabo

To vsebuje rastni hormon z ab.

Si to res želite blizu oči?

kakšen serum za rast trepalnic. Ti potrebuješ cisterno seruma za rast možganov.

Da lazes.. derma lux sem si malala 3 mesece in razlike ni cisto nic!!!!

New Report

Close