Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style serum za rast trepalnic LUX-FACTOR

serum za rast trepalnic LUX-FACTOR

Pozdravljeni,

ima mogoče katera izkušnje z serumom za rast trepalnic LUX-FACTOR? Sama nimam skoraj nič oz.zelo uboge trepalnice, preizkusila sem že kar nekaj serumov, pa nič ni pomagalo….

Živjo,

predvčerajšnem sem naročila, včer dobila 🙂
Javim čez 28 dni 🙂

Ali si že opazila kakšno razliko po uporabi seruma Lux factor?

Ima morda kdo izkušnje z tem pri izpadanju las. Ali je samo natega. Hvala.

Ali ima kdo izkušnje pri uporabi lux factorja proti izpadanju las. Hvala. Ali je samo natega.

Ne vem, ali ta serum uporabljajo samo pevske zvezde, kot Vili Resnik Jani R….
pa še kdo od znanih osebnosti. kaj menite “nav adni bralci”. Hvala

A se lahko ta luxfactor uporablja z mejkapom? Ker nocem dati 40 za neki kar bom uporabljala samo zvecer pa mela pol tolk slabse rezultate?! Prosim nej mi odgovori nekdo ki ima izkusnje s tem seumom. Hvalaaaaaaa!

Uporabljala pred MU, vcasih sem tudi pozabila ko sem npr prespala pri fantu ali pa sem bila prevec utrujena, ups. 😀 Pa mi je dal serum vseeno ful lepe rezultate. Mislim da so moje trepalnice rabila kak mesec da so sploh dojele in so se takrat zgostile in podaljsale. Tako da ocitno ni nujno da res vsak dan 2x na dan uporabljas in da ce kdaj izpustis da se takoj pozna.

da malo preusmerimo temo… zanima me če te serumi pomagajo tudi pri obrveh? Mam zelo kratke kot če mi na koncu nebi sploh rasle(posledica, nora najstniška leta, hehe)

Zakaj si jih pa ne pobarvaš? Ali pa če začneš uporabljat ricinusovo olje?

od ricinusovoe olja se mi je ful luščla koža okrog obrvi, zato bi rajš proabla kaj od teh serumov, sej te ne vsebujejo ricinusovega olja, ne?!

Jaz pa priporočam serum MakeLash, rezultati so zelo dobri tudi z uporabo 1x na dan.

Res Make Lash je ful v redu. Poskusila sem že veliko serumov, ampak nobeden ni bil tok učinkovit kot MakeLash.

Naročila sem si MakeLash prejšnji mesec, zaenkrat sem opazila da so trepalnice malo gostejše. Lux factor tut je vredu, ampak hitreje sem opazila rezultate pri uporabi MakeLash.

pa ima ricinusovo olje? ne najdem sestavin, samo za luxfactor semr preverila in ga nima, kar mi je super. ampak me vseeno zanima še kako mnenje predn ga kr kupm. mogoce mi ga bozicek letos prnese, hehe-.

A lahko poveš kaj več o problemih z ricinusovim oljem? Meni se tudi zdi, da mi dela težave. Nisem ga sicer uporabljala na obrveh, ampak na trepalnicah. Nanašala sem ga zelo previdno in res samo na trepalnice, ni mi kapnilo v oči ali na kožo okrog. Pa sem vseeno imela zabuhle in rdeče oči ves čas, ko sem ga uporabljala. A je imela še katerea take težave? Res mi je žal, ker si želim gostejših trepalnic, moje zares niso za nikamor. 🙁

Hja, ne vm po neki dneh ko sem uporabljala olje se mi je ful začela luščt koža, kot da bi bila čisto izsušena pa razdražena. Malo rdeča je izgledala,ampak luske so bile največji problem. Sej pol po parih dneh je vse skup minilo ampk nočm spet probavat ker se bo spt ponovilo enako. Zato pravm da bi rajši serum za trepalnice ampak res neki kar ma varne sestavine, da ni kr nek nateg.

ne, Make Lash ne vsebuje ricinusovega olja 🙂 Zame je tudi top!

vidim, da ste že velikokrat omenile Make lash. Kje se ga kupi?

jaz sem naročila preko spletne strani http://occasionforyou.com/386/lepota/makelash/

jaz sem naročila preko spletne strani http://occasionforyou.com/386/lepota/makelash/%5B/quote%5D

hvala! a mi lahko še razložiš ali make lash se stalno uporablja ali treba narediti tretma?

jaz sem to uporabljala skoraj vsak dan tri mesece. Še zmeraj se vidi učinke, ampak bom še ponovila s tretmajem za dosego še boljših rezultatov

A je katera opazla po serumih, da so trepalnice kej temnejše?! Jz uporabljam luxfactor serum kaka dva mesca in sem opazla, da so trepalnice ful temnejše. Itak so se tud ful zgostile in povečale, ampak to sem pričakovala. To s potemnitvijo pa me je malo presenetilo. Ma katera podobne izkušnje?

jaz nism opazila, da bi moje trepalnice bile temnejše, samo da so gostejše, ampak ne uporabljam Lux Factor. Prisegam na Make Lash..

jaz sem uporabljala in make lash in lux factor. oba sta gud, ampak po nobenem nisem opazila da bi trepalnice bile temnejše.

New Report

Close