serum za rast trepalnic LUX-FACTOR
A je katera preizkusila oba, ampak za dlje časa? Ker je razlika v ceni z http://lux-factor.com/serum-za-rast-trepalnic minimalna, zato me zanima, kakšen učinek imata oba.
Jaz sem pred časom testirala Lux-Factor in Balea serum, če te slučajno zanima. Baleo sem dobila v Avstriji za nekih 5€, LuXF pa na spletni strani, ko je bila ravno neka akcija. Na enem očesu sem uporabljala enega, na drugem drugega, tako da res vidim razliko. Oba sta naredila svoje, ampak so pa bile neke razlike. Recimo Balea je super za ta denar, ampak trepalnice so bile samo malo bolj negovane, kot bi npr. namazala z vazelinom. Ali pa kot bi na laseh uporabljala balzam, ni jih pa podaljšal ali pa nisem več trepalnic zaradi uporabe. Lux-Factor pa je trepalnice zgostil in tudi podaljšal, tam nekje za 3 mm v povprečju. Edino kar me je zmotilo je cena, ampak glede na to, da ne bom več nadaljevala z uporabo vsak dan 2x, ampak bolj po občutku, čisto preživim teh 39 €.
Če vam je cena pomembna, vzemite Baleo, ampak ne pričakovati bajnih rezultatov in podaljšanja. Mogoče je celo bolje potem vzeti posodico vazelina za 1 €, ker bo učinek enak. Če pa si lahko privoščite, potem priporočam LuXF kar se tiče učinka. Make lash nisem preizkusila, tako da tukaj ne morem nič pomagati.
Živjo,
jaz imam eno bizarno vprašanje, mogoče. A veš, ko si namažeš trepalnice s tem serumom in če imaš odprte oči, a se kaj seruma prenese zgoraj na veko? Kako to vpliva na kožo tam? Ali kaj potemni? Najbrć ne začnejo kar poganjati dlačice tam, a ne? Ali ste ga uporabljale pred spanjem, ko so oči itak zaprte?
jaz nism opazila, da bi moje trepalnice bile temnejše, samo da so gostejše, ampak ne uporabljam Lux Factor. Prisegam na Make Lash..[/quote]
Jaz pa uporabljam tale Lux Factor že kr neki časa, in tud jaz sem opazla, da mam temnejše trepalnice.. Kar je meni osebno čudež, k sm mela prej zlo svetle in redke in si nism mislila da bom lahko kdaj okrog hodila brez maskare 😀
Wifika in pikolina, jaz uporabljam serum tako za trepalnice, kot tudi za obrvi. Moram rečt, da mam obrvi gostejše, in tudi lepše si jih oblikujem. Mam pomojem v genih zlo slabe in redke obrvi, ker majo v naši familiji vsi zlo slabe, tko da odkar uporablam serum se mi zdi kot da si nisem v žlahti z mojimi hehe
Ga pa uporabljam tudi na trepalnicah in sicer skupaj z makeupom, ne rabiš nič skrbet glede tega 🙂 jaz osebno si najprej nanesem serum, pa malo počakam, potem kasneje pa nanesem še maskaro. Sicer nisem zasledila, če je ziher tko, ampak pr meni deluje 🙂
Js sem jih kar precej probala ker sem si tako štalo naredila z umetnimi trepalnicami. Probala sem tudi ricinusovo olje za rast trepalnic, pa je to tak bull shit da večjega še nisem slišala. make lash in lux factor sta še kar vredu, daleč najboljši mi je bil pa tale serum za rast trepalnic: https://www.dragocena.si/long4lashes-serum-za-daljse-in-gostejse-trepalnice . Se mi zdi da se je že po 6 tednih mal poznalo. Pa še dosti cenejši je. Tko da sploh ni kaj razmišljati
Jaz še vedno uporabljam lux factor serum in ga tudi ne mislim menjati, ker mi res odgovarja. Trepalnice so noro lepe, temnešje in bolj goste… Že nekaj časa seruma ne uporabljam vsak dan, ker so trepalnice že navajene in močnejše, tako da ga imam za “podporo” in da vzdržujem lepe trepalnice – in s tem prišparam, kar je super 🙂
Vidim, da je tukaj pestra debata o serumih 🙂 Ravno prav, ker sem se odločila, da končno v red spravim trepalnice – da mi ne bo za vsako stvar treba uporabljati maskare, sploh poleti. Je dovolj časa, če se zdaj lotim “prenove”? 🙂 Sammo ne vem, za katerega se odločiti, vidim da je izbira velika, mnenja pa različna.. bom še malo po spletu pobrskala.. Hvala in lep dan vsem 🙂
Jaz pa uporabljam tegale Lash+ Vaš link ga je več in zelo zadovoljna zaenkrat. Sem ga uporabljala tudi s podaljšanimi trepalnicami in nobenih problemov.
Ja, imaš še dovolj časa, ampak kar hitro v akcijo, da bo učinek ta prav 🙂 pa redno, vsak dan moraš uporabljat.. Drugače je pa vse stvar izbire glede seruma. Na voljo jih je kar nekaj in izkušnje so, kot vidiš, različne. Meni osebno najbolj odgovarja Lux Factor in ga že kar nekaj časa uporabljam. Sprobaj kakšnega pa boš videla, kako ti je všeč. Glede na to, da želiš rezultate do poletja, izberi kvalitetnega in ne najcenejšega…
Hvala punce za odgovore! Mi je prijateljica posodila lux factor, ker je ona ravno dobila novega in je rekla naj sprobam in vidim, če mi je ok.. Pa da lahko potem skupaj naročava, nisem sploh vedela, da ga ne moreš kupiti v trgovini. No, bom zdaj vsak dan uporabljala in upam, da bo kmalu vidna kakšna razlika..
Hehe živjo po dolgem času 🙂 ja serum uporabljam vse od takrat in sem zelo zadovoljna. Res super produkt, vidnejše razlike so bile vidne že po dobrem mesecu, do poletja so bile trepalnice temnejše in gostejše, tako da sem bila na morju lahko brez maskare. Po nasvetu prijateljice, ga zdaj uporabljam le nekajkrat na teden, da vzdržujem trepalnice… Se splača 🙂
Če je serum kvaliteten in če se ga redno uporablja, bi se prve razlike morale opaziti že po cca treh tednih.. potem pa dlje kot ga uporabljaš, bolj učinkoviti in vidni bodo rezultati. Ko prideš do točke oz. trepalnic, ki si si jih želela, pa lahko uporabljaš serum le za vzdrževanje – nekajkrat na teden.. Jaz že nekaj časa uporabljam Lux-factor serum in sem zelo zadovoljna in vem, da ta ne draži oči – preizkušeno 🙂