Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style serum za rast trepalnic LUX-FACTOR

serum za rast trepalnic LUX-FACTOR

Poletje me je malo prehitelo, tako da sem serum šele danes naročila.. bolje pozno kot nikoli ane 😉 Tako da komaj čakam, da ga preizkusim in vidim, če je res tako zakon.

pridna mravljica, daj prosim javi, kako ti bo všeč in če res deluje.. Da se bom lažje odločila, ali ga kupiti 😉 Hvala.

Ok, zmenjeno, čez vikend začnem z uporabo, si moram za prvič čas vzet 🙂 Lp

A je ful zakomplicirano?

Neee, sploh ne. Zdaj ko sem preizkusila, vidim, da je čisto enostavno. Samo moraš se navadit, da si vsak dan zjutraj in zvečer namažeš, vsaj na začetku je priporočljivo 2x na dan, tako pravijo. Ampak ja, simple, samo s čopičem namažeš po zgornjem robu trepalnic in počakaš, da se posuši. Potem lahko normalno naneseš ličila, maskaro,.. Nič ne draži oči, nič ne zlima trepalnic.. Ful dobr! Zdej samo še na rezultate počakam 🙂

Uau, hvala za info, me firbec matra, tako da znam tudi sama preizkusit :)))

Če ne sprobaš, ne moreš v vedet’! 😉

Maš prav, zato sem ga pa prejšnji teden naročila!! :)) komaj čakam, da ga preizkusim!

Opa, bravo za odločitev! 🙂 Redno uporabljaj in javi, kako ti odgovarja.

Zmenjeno! Zaenkrat lahko povem, da je super enostaven za uporabo in nič ne draž oči, ali razmaže ličil.. Uporabljam ga dobra dva tedna, tako da moram za bolj vidne rezultate še malo počakati. Ampak zaenkrat vse top, hvala za vse nasvete!

Ni problema, me veseli da si zadovoljna in sem lahko pomagala. Boš videla, kako hudi rezultati bodo čez par tednov. 🙂

Ali res deluje ali drazi oci…sama se probala dermalux vendar zelo drazi oci zato sem odnehala.Kateri od nastetih serumov je najbolj
učinkovit v kratkem času: lux faktor makelash
molash ali kateri ki ga poznate.

Hvala za odgovore

Kaksni so rezultati.

Kaj res

Mene je tudi dermalux dosti dražil okoli oči, kot da bi imela pesek v očeh in vse me je srbelo. Zalo podobno kot pri alergijskih reakcijah, ampak ne vem če so moje oči pač preveč občutljive ali je kaj s produktom narobe.. Mene osebno lux factorjev serum ni dražil okoli oči, je pa res, da en produkt ne more enako vplivati na dve različni osebi, tako da ne morem dat roko v ogenj da ti bo produkt tako ustrezal kot meni. Mislim da je vredno poskusit

New Report

Close