Serum za trepalnice
nima smisla, ker ne pospešuje noben ta serum rasti trepalnic – je bolj kot ne natega….. uporabite raje maskaro z vlakni ( t.i. fibers) za podaljševanje, ali pa kot je že ena zgoraj omenila od Essence t.i. primer za podaljševanje ( bela barva) – cena je okrog 3 eur pri nas Muller ali DM, pa potem čez še dobro maskaro.
Dobri fiber maskari za podaljševanje brez grudičenja in packanja in zdržita tudi 10 ur tudi v ekstreknih pogojih ( vročina, vlaga, morska voda), sta sicer Benefit They Are Real Magnet in Hourglass unlocked , samo se ju ne da kupit še zaenkrat po naših drogerijah, niti slo spletnih ponudnikih.
Sem nekaj časa eksperimentirala z active luxe lash in mi ni bil všeč. Takoj se mi je razmazal pa še ful so me oči pekle, tako da sem ga po dveh tednih stran vrgla. Ga odsvetujem še posebej tistim, ki imate bolj občutljive oči. Čakam dostavo lux factorjevega za probo, ker ga kolegice ful hvalijo, tako da se javim kmalu še glede njihovega.
špela907, 02.02.2025 ob 16:42
Sem nekaj časa eksperimentirala z active luxe lash in mi ni bil všeč. Takoj se mi je razmazal pa še ful so me oči pekle, tako da sem ga po dveh tednih stran vrgla. Ga odsvetujem še posebej tistim, ki imate bolj občutljive oči. Čakam dostavo lux factorjevega za probo, ker ga kolegice ful hvalijo, tako da se javim kmalu še glede njihovega.
Meni je biu od Factorja tudi super ampak sm se malo razvadla in ga proti koncu bol redko uporablala. Ste me spomnle naj ga spet naročm