Serumi za rast trepalnic?
Sem ga provala od dm, nič od niča. Potem sem vzela od derma lux. Cena zadoljena, čez 40€. Ampak rezultat fantastičen. Vsi so mislili, da imam umetne trepalnice. So se okrepile in zelo podaljšale. Od začektka uporabljaš 2x na dan, pozneje pa lahko (vsaj jaz sem tako) 1x vsak drugi dan za vzdrževanje, ali pa še redkeje. Učinek traja nekaj mesecev. Seveda trepalnice enkrat izpadejo in zrastejo nove. Takrat moraš ponovit, da tiste ta nove okrepiš. Jaz sem bila zelo zadovoljna z rezultatom.
Redmi, 03.03.2024 ob 22:23
ej pomoje čist odvisno od sestavin seruma in tega kakšne tremalnice maš če jim res ni pomoči (npr alopecia) potem ti noben serum ne bo pomagal. če imaš normalne trepalnice in hočeš da so daljše in bolj ‘polne’ ti pa priporočam tega k ga jaz uporabljam od lux factorja
uuu, a mogoče uporabljaš tudi njihovo kremo? jo imam na wishlistu že sto let ampak iščem še kakšne osebne izkušnje
Ta dragi pomagajo, 03.03.2024 ob 22:55
Sem ga provala od dm, nič od niča. Potem sem vzela od derma lux. Cena zadoljena, čez 40€. Ampak rezultat fantastičen. Vsi so mislili, da imam umetne trepalnice. So se okrepile in zelo podaljšale. Od začektka uporabljaš 2x na dan, pozneje pa lahko (vsaj jaz sem tako) 1x vsak drugi dan za vzdrževanje, ali pa še redkeje. Učinek traja nekaj mesecev. Seveda trepalnice enkrat izpadejo in zrastejo nove. Takrat moraš ponovit, da tiste ta nove okrepiš. Jaz sem bila zelo zadovoljna z rezultatom.
@Ta dragi pomagajo, lahko napišeš, ko si jih mazala 2x dnevno. Ali takrat, ko si zjutraj nanesla, potem lahko prec čez maskaro…ali moraš počakat xy časa…ali sploh naj ne bi dajal maskare čez? Hvala.
Poli470, 03.03.2024 ob 23:41
uuu, a mogoče uporabljaš tudi njihovo kremo? jo imam na wishlistu že sto let ampak iščem še kakšne osebne izkušnje
Uporabljam oboje, ja. Njihova krema mi je tudi top. Všeč mi je, da dam lahko čez ličila (npr. CC kremo) in se mi okoli nosu in po čelu ne masti kot ostale kreme.
Anonimno 8555, 03.03.2024 ob 23:48
@Ta dragi pomagajo, lahko napišeš, ko si jih mazala 2x dnevno. Ali takrat, ko si zjutraj nanesla, potem lahko prec čez maskaro…ali moraš počakat xy časa…ali sploh naj ne bi dajal maskare čez? Hvala.
Jaz sicer ne uporabljam enakega kot uporabnica, ki si jo citirila (uporabljam luxfactorjevega), ampak vsi ti serumi imajo praktično enako rutino. Mažeš jih lahko dvakrat na dan, ampak je tudi enkrat dovolj. Jaz ga uporabljam zjutraj in večer, čez pa ne dajam maskare, saj je ni potrebno. Ti da že serum izgled, kot da nosiš maskaro.
Nanese se kot eye liner, torej ne na trepalnice, ampak na rob veke. Zato lahko takoj naneseš maskaro. Počaka# ravno kako sekundo da se tekočina posuši. Kdaj in kolikokrat nanašati pa piše vse v navodilih. Od začetka je dvakrat na dan, potem pa redkeje. Jaz vem da sem, ko so enkrat že zrasle, nanašala vsak drugi dan enkrat.