Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Serumi za trepalnice

Serumi za trepalnice

Stara sem 60 let. Zmeraj sem imela lepe dolge trepalnice. Zdaj so kar nekam izginile. Zanima me, ce ti serumi res delujejo . Kaksno je stanje, ko se jih preneha uporabljati. Ali je stanje kot pred uporabo, ali se slabse.

Za podaljsevanje nimam denarja in tudi grde so mi.

Prosim za iskrene odgovore.

Odgovor na objavo uporabnika
Hb da sm v penziji, 18.07.2023 ob 06:29

Stara sem 60 let. Zmeraj sem imela lepe dolge trepalnice. Zdaj so kar nekam izginile. Zanima me, ce ti serumi res delujejo . Kaksno je stanje, ko se jih preneha uporabljati. Ali je stanje kot pred uporabo, ali se slabse.

Za podaljsevanje nimam denarja in tudi grde so mi.

Prosim za iskrene odgovore.

POmagat zacne po 14dneh. Mazes 2x na dan.

Ampak zal potem ko odnehas gre tudi pocas nazaj.

Jz sem si se obrvi mazala s tem za trepke in sem si res nardila debele crne gosence. Potem pa je slo pocas nazaj.

Prever tud obrvi da ti ne zginjajo. Poglej pri strani ce so take kot mora bit.

Ce so se zredcle prdvrr scitnico. Tsh mora bit od 1 do 2 je idealno

Hvala za odg. Za scitnico pijem tablete ze vec let, tko da to bi moglo bit pod kontrolo. Res jih pa ni vec pri strani, v kotickih.

Zanima me ce po prenehanju tega seruma je stanje isto kot pred uporabo. Bojim se namrec da bo se slabse. Ker ce je se slabse rajsi pustim tko ku je.

Kateri serum za trepalnice priporočate?

Meni je super od  dermaluxa serum za rast trepalnic 🙂

Dermalux serum za trepalnice. Sicer stane (nekaj čez 40€), ampak deluje. Pri meni se je učinek začel poznat po cca. 3 tednih. Od začetka se priporoča nanašat 2x na dan, potem pa 1x oz. celo vsak drugi dan za vzdrževanje. Ampak ja, po prenehanju uporabe tudi učinek izpuhti, kar je normalno. Življenjska doba trepalnice je okrog 6 mesecev, potem izpade in jo nadomesti nova. Torej ko uporabljaš ta serum, zrastejo daljše in debelejše, a ko se jim življenjska doma izteče in izpadejo, zrastejo spet take, kot so pred uporabo seruma. Zato moraš v bistvu postopek s serumom 2x na leto ponavljat, da vzdržuješ učinek.

Uporabljam serum. Namažem ga, tik preden nanesem maskaro.

Trepalnice so daljše.

Lash Booster od Eveline imam.

Meni je od vse poplave teh serumov v trgovinah pomagal samo od Lux Factorja pa sem jih preizkusila res malo morje. Na začetku sem ga uporabljala 2x na dan (zjutraj in zvečer), sedaj pa ga nanesem samo še enkrat ali dvakrat na teden. Ko ga nehaš uporabljati imaš trepalnice še vseeno daljše in okrepljene, ampak jaz ga rada ponovno nanesem, če se ravno za kam ličim.

Odgovor na objavo uporabnika
Marca, 18.07.2023 ob 19:03

Meni je od vse poplave teh serumov v trgovinah pomagal samo od Lux Factorja pa sem jih preizkusila res malo morje. Na začetku sem ga uporabljala 2x na dan (zjutraj in zvečer), sedaj pa ga nanesem samo še enkrat ali dvakrat na teden. Ko ga nehaš uporabljati imaš trepalnice še vseeno daljše in okrepljene, ampak jaz ga rada ponovno nanesem, če se ravno za kam ličim.

Hm, jaz sem sicer probala le dva iz Mullerja, ki nista popolnoma nič naredila, ampak sem že zaradi teh dveh zelo skeptična o serumih za trepalnice. Koliko časa si ga morala uporabljati, da si opazila kakšne razlike?

En serim spremeni barvo oči!

New Report

Close