Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek servis avta

servis avta

Hm, ja, bo treba opraviti bolj natančno raziskavo trga, torej. Lahko priporočite dobre kakšne mehanike v Ljubljani?

Da ne bi delala krivice serviserjem, morda so res tista “manjša popravila” toliko nanesla zraven (ne le olje in filtri). Bom kasneje pogledala na račun, da bom lahko bolj točno napisala samo za servis.

Pa še to, ker je debata zavila v to smer … meni je servis pomemben zaradi varnosti vožnje, ne zaradi morebitnih bodočih kupcev. Avto nameravam amortizirati do konca, potem pa kupiti novega. Torej ne grem na pooblaščeni servis zaradi štampiljke, ampak zato, ker nimam boljše ideje.

mhm, pa glih ja.
kak porihtaš vpis v online datoteke, kjer se zabeležijo kilometri in datum vpisa?

Vse se lahko le ,če je volja.Online vpis imajo le novejši bmw.vse ostalo je luk in voda.in 99 procent avtov slej ko prej preskoči urad servis in kaj ti potem pomeni online vpis.povej,da še mi vemo.
za informacijo naivnežem.Najboljši rabljen avto kadarkoli sem kupil prav od švercarja.tip se potrudi da najde vozilo z res prsvimi kilometri in res v pikico ohranjeno,ker je odvisen od prodaje le tega in si ne more privoščit prevare.

Raje dam švercarju njegovih 300 eur in vem,da sem kupil dober avto.Kot pa malo manj pooblaščenim trgovcem ki mi prodajo muda za bubrege.pojma nimajo

Haha..ker bedak si ti…jaooo….zegn si mel…nc druzga…dilerje boli kurac za dober avto….vazn da je pod ceno….

Ti si pa konj pa živiš

Kdor placa za servis olje filter vec kot 100 eur nima pojma o avtomobilih stampiljko si pa lahko nekam vtaknete najbolj zalostno pa je da na pooblascenih sevisih saraufajo dijaki pripravniki ki se ucijo delat na vasih avtih in vam racunajo 300 omg avto se prodaja ohrahnjenost st. Lastnikov . km in stampiljke se brez problema zgoljufa

Uradni servisi so najvecji nateg kar obstaja zlorabljajo naivnost neumnih ljudi in jim nabijajo 600{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} marze in prav je tud ovce so za postric uradni servis samo v roku garancije pa se to brezveze saj moznost da bo kaj z vozilom ki je v garanciji narobe je ista kod da boste zadeli na lotu

Prav imas svercer je najboljsi pregled avta bolj kokr 105 kontrolnih tock pr enmu pijancku k dela za 800eur v eni hudi avtohisi svercer ulozi svoj kes npr 10000 eur svojih da bo dobu vn 10500 seveda pa hoce najceneje dobit avto in zacne nakladat da nima avto servisne pa prevozeni km cisto zares ga pa to sploh ne zanima.

Ovce so za strizenje zal jih nikoli nebo zmanjkalo. POHVALIL BI PA TISTE OVCE KI SO SLE NA FORUM SE PRAVI DA SO NAREDILE PRVI KORAK IN IMAJO MOZNOST DA NE HODIJO VEC NA STRIZENJE ODLOCILE SE PA BOJO SAME

Ja kam boš pa z novim avtom? Če hočeš imeti podaljšano veljavnost garancije moraš prav na pooblaščenega.

Octavia, 1.5 TSI, prvi servis na 15k, 145€

Komentar?

Ogibajte se oplovega servisa Kosec na Rodici! Da ne naštevam vseh njegovih nategov pri njem.

New Report

Close