Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek servis candy

servis candy

Punce, mi lahko katera svetuje kakšnega serviserja za pralni stroj Candy. Izbire je kar nekaj, bi pa raje dobila kak dober namig od vas.

z.

Mi smo klicali Kajsnerja, pa se ni dalo dosti zmenit, Kotnik je bolj dosegljiv, ampak tudi čakamo na rezervne dele že tri tedne… Nasploh sem razočarana in nad Candyem in njihovimi serviserji. Žal.

Od kod si?

Ja, sem pozabila napisati, ker sem med igranjem s hčerko samo na hitro skočila gor. Sem pa iz Ljubljane.

z.

Škoda,ti nemorem pomagat,ker sem iz MB in poznam enega res super serviserja za te aparate.

:))) Totalno razočarana nad Candyjevimi serviserji.
Imam serviserja, ki je “samostojen” :))))) Vedno mi je vse zrihtal in vedno sem bila zadovoljna. Sem iz Ljubljane. Če želiš, ti dam štev.

Če si tako prijazna, bi bila zelo vesela.

z.

Evo: 041 344 234.
Pa samo ime – g. Marko, ostalo se bosta pa že zmenila. Upam, da se zmenita kot je treba.

Jaz pa upam, da ga sama ne bom prehitro rabila, ker nam sušilec daje tako čudne zvoke:))))

Najlepša hvala.

z.

zelo razočarana nad serviserjem za Candy stroj, sploh pa and gospodom Kotnikom. Lepo prosim če mi lahko pomagate in mi priporočate dobrega serviserja.

Čao punce

Serviserji so že v redu, ampak njihov klicni center,

je pa druga zgodba. Ko je še kaj v garanciji,

je totalna katastrofa, za Božič se mi je pokvaril pralni stroj, rezervni del po dobijo čez 10 do 14 dni…

Samo v vednost.. Tudi jaz sem imela super serviserja, ampak v klicnem centru pa ti pošljejo nekega

amaterja v pokoju..

Sem zelo razočarana… Drugače pa sem iz Ljubljane

Serviser, gospod Hlebec, Topniška, Lj

New Report

Close