Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek servis hladilnika

servis hladilnika

Ker s servisom hladilnika res nimam nobenih izkušenj, me zanima, ali moram pred obiskom serviserja hladilnik spraznit in izključit?

V spodnjem delu hladilniku imam 12-15 stopinj, tako da gotovo nekaj ni ok z njim. Na steni se nabira led, danes ga bom odtajala, a dvomim, da bo kaj pomagalo. Spodnji del zadnje stene hladilnika je namreč na dotik prav topel…

Ima kdo izkušnje, kaj bi to lahko bilo?

Hladilnik je star 8 let, Gorenje. Mi svetujete Gorenjev servis, ali raje pokličem katerega drugega serviserja? Če ima kdo kako dobro izkušnjo s kom… Sem iz Lj.

Hladilnik pusti, da deluje tako kot sedaj. Serviser mora videti kaj je narobe, če ga boš izključila, ne bo videl nič. stvari boš že potem spravila ven.

Jaz bi ti prej svetovala kakega manjšega pooblaščenega serviserja kot pa gorenje, ker jih precej čakaš, pa še glede termina obiska so čisto neprilagodljivi (vsaj po mojih izkušnjah ).

Očitno je s hladilnikom narobe podobno kot je bilo pri mojem. Plin je nekje ušel ven in ne hladi dobro. Serviser mi je rekel, da je riziko in da ne more dati garancije, če napolni plin, ker ne ve zakaj je “ušel ven”.Stane pa popravilo okoli 70 evrov. Lahko bo OK, lahko pa bo spet “ušel ven” in bom vrgla denar stran. In tako sem se odločila, da kupim novega…
Bil pa je hladilnik Beko in očitno so njegovi serviserji pošteni. In nič ni zaračunal obiska, rekel, je, če se odločim za polnjenje naj ga pač še nekrat pokličem in da je odločitev moja. Gorenje pa že obisk in mnenje zaračuna…tako, da predlagam, da res pokličete drugega serviserja.
Za novega sem se pa odločila tudi zato, ker je izkušnja sosede pripomogla. So ji polnili plin, pa je čez mesec dni “ušel ven,” pa je potem morala kupiti novega.

Top servis http://hladilna-tehnika.si/ Vprašaj za Janeza Baumkirherja.

New Report

Close