Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Servis Honda

Servis Honda

Nisem rekel, da je to najmočnejša izvedba Honde. Tudi jaz se “malo” spoznam na avtomobile.
Rekel sem, da večina ne potrebuje tako “strupenega” avtomobila, da bi lahko rekla, da vozi pravega predstavnika honde. Nimajo vsi 20 let in pamet v “nogi”, da uživajo samo takrat, ko je kazalec blizu rdečem polju. Vsakdanja vožnja je daleč od tega. Takšno vožnjo potrebuješ mogoče 5% časa. Avto mora biti narejen tako, da se dobro, varno, udobno in varčno pelješ ostalih 95% časa. To je pravi predtavnik neke firme, ne pa “dirkaška” izvedba “normalnega” avta.

Napisal/a si citiram: Res je edino to, da je to najbolj športna verzija ni pa edina prava Honda.Ostalo se pa strinjam Honda je pravi primerek da se lahko peleš hitro in varno po drugi strani pa tudi počasi ter dost udobno.

Nasplošno se pa Hondo kupi da se uživa v vožnji…ni germansko hladna kot npr Vw.

Tu je bilo govora o Hondi CIVIC (Type S 1.8). Torej je Type R najbolj športna SERIJSKA različica, takšnega tipa Honde. Z ostalimi ugotovitvami se pa strinjam.

Hondini atributi so bili vedno mašine, zanesljivost, držanje cene in oblika. Notranji interier je tko tko, o udobju in varnosti lahko pa kar sanjaš. In honde SO za tiščat , tko kot vse navite mašine ali z z velikimi kubiki. Je že zadost da se na AC lahko brez problema dokaj hitro vključiš na prehitevalni pas in da nimaš problemov pri prehitevanju šleparjem v klancih…

Spet ti, ki potrebuješ +200KM, da se lahko vključiš v promet in varno prehitiš šleper.
Jaz pa pravim, da ga ne prehitiš nič bolj varno. Prav nasprotno. Z močnim avtom prehitevaš v vedno manjše luknje s dosti višjo hitrostjo. Torej prehitevaš bolj nevarno.
Vsi današnji avtomobili(razen najšibkejšega razreda) so sposobni varno prehitevati tovornjake, če jih vozi pameten šofer.

Zelo močan avto je samo za pametnega in DOBREGA voznika in ne za tistega, ki si samo želi biti hitrejši od drugih in mu denar to dopušča. Takih “pametnjakovičev” pa je na žalost največ.

Divjaki brez glave so eno, hitri vozniki z glavo so pa drugo. In tadrugi so zelo poredko udeleženci nesreč, ker obvladajo svoj avto, cesto in marsikaj predvidijo vnaprej in pametno reagirajo. Pizdarije so zaradi mečkačev in tistih ki ne upajo prehitet zaradi nesposobnosti ali nezmogljivosti avta, posledično tudi zaradi živčnosti šoferjev zadaj!
Ti misliš da imajo močne avte samo 20-letniki? Jok! Sem že daleč daleč naprej…

…..”Ti misliš da imajo močne avte samo 20-letniki? Jok! Sem že daleč daleč naprej…”

Ne. Večina se obnaša kot, da ima “20-let” in povrhu vsak misli, da je prav on najboljši šofer.
Sedaj pa smo zašli s teme. Rajši nehajmo smetit.

Pozdravljeni.
Zanima me koliko stane servis na 100000 km honda CR-V disel letnik 2008 in kje ga naj opravim. Hvala za odgovor.
Ivan

Priporočam Honda servis Selič. Cena cca 450-500eur.

Dober večer…

Jaz imam eno Hondo civic letnik 1997. motor 124kw. Bi menjal ceu motor torej starega motorja bi vzel vn in bi dal novega noter…. Zanima me če sploh še obstajajo tašni motorji za hondo in kolko bi to stalo. in se kje se bi to lahko dobilo… (ali če se da dobit ceu motor na kose. in to tudi me bi zanimalo koliko bi stalo.) ……

Hvala za pozornost…!

pokličite na Honda Tetra-Mark, so super in blizu. Na Viču v Ljubljani v smeri proti avtosejmu.
Njihova spletna strank je http://www.tetra-mark.si ki sicer ni ne vem kaj, so pa oni zato toliko bolj.
res ti znajo odgvorit na vse.

a ima kdo izkušnje s tem servisom?
se spomnim, da so bili pred parimi leti, tudi pooblaščen servis Honda. A zdej ni so več? kako to da ne?

kokr jst vem so še, zakaj da ne bi bli? sama sem njihova redna stranka in vem da ni sprememb.drgač jih pa lohk pokličeš in se pozanimaš.

Seliča odsvetujem. Kaj so naredili? Dogovorim se za menjavo svečk, štelanje ventilov in menjavo olja, oni pa opravijo ob tem še kup drugih storitev, češ da so nujne. Mislim … In potem totalni kreg. Neprofesionalno. Če ti naročim beljenje pritličja, mi prosim ne beli prvega nadstropja, čeprav je to umazano, Preprosto. Firma je enostavno nabila stroške za dela in material, ki jih sploh nisem naročil – s totalno aroganco in žaljenjem, ko smo se na koncu zaradi tega seveda zakačili, kajti račun je namesto ca. 280 eur bil 550 eur!!! Material, ki so ga vgradili (in nalili) so hoteli potem demontirati in mi nazaj naliti staro zadevo. Sem moral povzdigniti glas, da se mi naj ne dotikajo avtomobila več. Žal mi je, da nisem vztrajal do konca. Potem sem predlagal, da plačam material, dela pač ne. Pa še za to so me ozmerjali kot da sem najslabši cigan. Pomnite: dogovorite natančno, kaj se naj naredi na vašem servisu. Jaz sem jim še striktno listek napisal – vse, kar je več od dogovorjenega, če se kaj ugotovi, me obvezno pokličite na telefon. Nihče ni klical, enostavno so naredili delo za 550 EUR, avto pa je vreden 2000 EUR. S takim odnosom si ne zaslužijo nikakršnih priporočil.

New Report

Close