servis htc
živjo, mene pa zanima če ima kdo dobre izkušnje s servisiranjem telefona htc…imam telefon htc one v, po enem mesecu ko sem ga kupila se mi je kar izklopil in ga nisem več morala nazaj vklopiti, šel je na servis, napako so sicer opravili, poleg tega pa sem ga na servis poslala tudi zato ker se mi aplikacije zelo počasi odpirajo (kar se mi ne zdi normalno za nov telefon) v sms, aparat,budilko,imenik kamorkoli grem melje melje melje…iz servisa so mi odgovorili da sem kriva sama ker sem potegnila toliko aplikacij dol (potegnila sem samo kalkulator-kar se mi za nov telefon ne zdi taka težava)ostale aplikacije so bile prej naložene.
No to sem sicer potrpela sedaj pa je po pol leta nastala nova težava-zgoraj kjer se spoji ta plastika tam kjer je lučka ki utripa ob prejetih obvestilih mi je ta plastika kar odstopila-seveda telefon normalno funkcionira ampak mi ta del pokrovčka kar odstopa in se težko pritisne na gumb za odklepanje telefona.
Ker s prvim servisom nimam dobrih izkušenj me zanima če kdo ima izkušnje s kakšnim dobrim htc servisom?
Jaz sem bil zelo zadovoljen s Emonagram HTC servisom na Barjanski 50 v Ljubljani. Pri HTC Desire se je pokvarila volume tipka. Popravili so hitro, učinkovito in zastonj – telefon je bil še v garanciji.
Popolnoma drugačne izkušnje imam izpred nekaj let z RAM 2 in Motorolo. Telefon so mi še dodatno uničili.