servis renault
Vsi pooblaščeni renojevi servisi so v približno istem cenovnem rangu. Za razna popravila imajo neke tablice po katerih računajo. Material je povsod svinjsko drag, prav tako delo in razni ekološki prispevki in davki…
Svetujem ti, da če avto ni več v garanciji, poiščeš kakšnega popoldanca, ki ti bo ravno tako porihtal avto za bistveno manj denarja.
Če iščeš pooblaščen servis ti svetujem Servis Renault Klančar na Dolenjski cesti. Jaz sem z njimi zadovoljna, čeprav so redni servisi dragi tako kot na vseh pooblaščenih servisih.
Ravno včeraj mi je na poti domov zasvetila kontrolna lučka za elektroniko (avto star leto in pol), samo zapeljala sem se do njih, takoj so ga priklopili na računalnik, ugotovili napako in jo v dobre pol ure odpravili. Dela mi niso zaračunali, vem pa da bom teh pol ure plačala pri naslednjem rednem servisu :);)
Najlažje je mehankarju nategnit kakšnega laika največkrat žensko, ki nima pojma o avtu. kakšno malenkost opravi zastonj, drugič te pa tko okrog prenese, da niti ne veš, ti se mu pa še zahvališ, ker je zrihtal oz. zamenjal kakšen “pokvarjen” del 🙂
Sicer se pa tudi pri istem servisu ljudje menjajo…sam gazda Pleško je zame zelo nevljuden, neprijazen in poln samega sebe in pred leti nisem nikdar hotel tam pustiti avta, sam kaj sem prašal. Sedaj odkar imajo nov servis, k sreči ni njega nikoli zraven, ima srečo, da ima v sprejemni pisarni zaposlena dva zelo prijazna možakarja…in v naprej vedno vem koliko me bo približno stalo…in kaj bodo naredili…pa še tko se zmenim, da kar tam počakam…razen enkrat ob menjavi jermenov, ker pač to traja dlje časa…