Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem servis za forde

servis za forde

Do sedaj smo vozili Fokusa na servis in popravila na Summit v Lj. Zanima pa me, če je kje še kakšen mehanik, ki popravlja Forde v Ljubljanski okolici?

Jaz sem ga vozil sem, v Mengeš.

http://www.pirs.si/slo/podjetja/podatki-o-podjetju/147114/b-innova-trgovina-in-storitve-doo/

Seveda imaš – Bizilj na Ulici Jožeta jame ali nekaj takega.

Jaz sem svojega forda kupil v Črnomlju pri PSC Stepan. Odlično so se izkazali s svojo ustrežljivostjo in prijaznostjo. Ampak ker sem iz LJ sem peljal avto na servis v AH Bizilj. Servis so mi naredili, pri tem pa na lastno pest zamenjali še okvirčke tablic (prej sem imel pod tablicami blažilce iz pene, ker ne prenašam kovinskega ropota ko zapreš prtljažnik). Avto je smrdel po cigaretih in tudi pepel je bil po sredinski konzoli (avto so mi zapeljali na drugo stran). Kaj so počeli z avtom še dodatno pa nisem odkril. Katastrofa od servisa. Drugič bom raje naredil izlet in servis dal opravit komu izven Ljubljane. Mogoče se zapeljem celo v Črnomelj, čeprav bom dal za nafto malce več. Servisi Ford po LJ so res pravi obup. Očitno še ni dovolj hude krize.

Če ima kdo kakšen predlog za servis izven LJ se priporočam.

Ni na tisti strani Ljubljane, je pa na štajerskem Rebernik. Tudi pri nas raje vzamem dopust, se peljem 80 km in ga peljem njim kot ga dam v roke nekomu, ki mi je na dosegu 20 km.

New Report

Close