Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Servis za pomivalni stroj

Servis za pomivalni stroj

Pokvaril se mi je vgradni pomivalni stroj Gorenje (tipka za programe se ne odziva, tipka za nastavitev časa pa kaže samo 24), zato vas prosim, če morda poznate kak servis, ki pride tudi popoldne. Lokacija: Ljubljana.
Prejšnjič sem namreč za pralni stroj porabila veliko časa in preklicala veliko servisov, ker mnogi delajo samo do dveh (sploh ti uradni). Vseeno mi je, če je uraden ali privat, samo da pride tudi po službi, ker dopusta skoraj ne bi jemala, če ni nujno.
Vnaprej hvala za pomoč.

Etis!Tržaška cesta!(Vič-Brezovica)!

Hvala, že kličem!

Pozdravljeni,

na popravilo sem pripeljal svoj pomivalni stroj Bosch, kateremu smo po nesreči pokrivili pante na zapiralnih vratih. V momentu so mi odšteli 24€ na račun diagnostike, kljub temu da sem stroj sam pripeljal na servis, vendar pa so mi povedali da bodo teh 24€ odbili pri stroških popravila. Po 3 dneh me pokličejo, da bi popravilo prišlo 324€. Že v štartu mi je bila cena zelo sumljiva, od kje jim cena 324€. Od tega bi na koncu odbili 24€ na račun že plačane diagnostike in prišli bi na lepo okroglo številko 300€. Glede na to, da bi me nov stroj prišel cca, 150€ dražje, se za popravilo nisem odločil. Ko sem stroj prevzel, sem opazil, da ga niso niti odprli za diagnosticiranje napake. Vljudno sem se zahvalil za njihovo storitev in stroj odpeljal k lokalnem serviserju gospodinjskih aparatov. Ta se mi je samo močno nasmejal ko sem mu omenil Etisovo ceno popravila. Stroj mi je popravil v enem dnevu, računal 23€ za material in 46€ za delo, se pravi 69€. Popravilo me je prišlo cca. 5x ceneje kot pri Etisu.
Skratka servisa in trgovine Etis se bom v bodoče močno izogibal in svojo zgodbo poskusil razžiriti čimdlje. Ta servis uporabnikom toplo odsvetujem.

Lp, Rok

prosil bi za tel številko tega lokalnega mojstra ker imam podoben problem…
hvala

izogibaj se tudi servisu Segal.

Ja pazi se! Dan danes se ne reče,krade,kot cigan.Ampak krade kot Slovenec!

New Report

Close