Sesalec, ki pomiva tla NUJNO
Zdravo!
Prosila bi za pomoč pri izbiri sesalca, ki tudi pomiva tla. Imam namreč 150 m2 ploščic in 50m2 parketa. Rabila bi nekaj kar sesa in pomiva skupaj. Imam pa še en problem , ne sme biti preveč težak, ker imam stopnice. Res sem zahtevna, vendar po netu sem že vse pregledala pa nič koristnega našla, oz. Hooverjev Floor mate me je pritegnil, vendar sem ga poskusila in ni vredu. Če ima mogoče kdo kakšno idejo se priporočam, tudi v tujino grem ponj samo, da je vredu. Na ebay sem nekaj gledala, pa mi jeziki ne gredo, tako da sem obupala. Še enkrat prosim, če ve kdo za kakšen sesalnik za pomivanje tal, lahko pokončni, naj mi prosim javi, ker se mi bo zmešalo od čiščenja. Hvala.
Jaz sem imela Hylo pred 10.leti. Katastrofa in sem bila res vesela, da se je en del odlomil, da smo kupili normalen sesalnik. Vorwerk ne pomiva, zato pa tako dobro sesa, da sploh ni treba pomit! Hyla: težka, za pomivanje je bilo ful enih stvari za pritrdit in je bilo treba znat pomit, ko sem končala sem mogla pod tuš, ker sem bila prečvicana, hrbet me je bolel… itak sem samo jaz znala pomivat s hylo. Za po stopnicah je bila pa čisto neprimerna.