Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sesalec Rovus

Sesalec Rovus

Me zanima, če ima kdo izkušnje s sesalcem Rovus, to je sesalec, ki nima vrečk ampak vodo in hepa filter. Zdaj ga na veliko oglašajo po TV. Ga kdo ima in kako se obnese?

Pozdrav
Blanka

Imamo ga par mescev. Saj je kar v redu, le čiščenje po sesanju je zamudno, ker moraš počistit vse tiste filtre. Pa tudi med delom, ga ne smeš nagibati saj teče voda ven. Za ceno dobiš kar soliden, vendar se ne more primerjati s Bageteli in podobnim. A ja skoraj sem pozabil. Pozabijo ti povedat, da kljub temu rabiš nekakšen HEPA filter. Le te pa ti v komletu za 5 let prodajo za nadaljnih 20.000 (ali pa 25000).

Zdaj je menda neka akcija in je 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejši, se pravi namesto cca 30 tisoč 15 tisoč,pa še 5000 dodatni filtri, mislim da za naslednje leto. Vsaj jaz sem razumela, da je treba filter menjat vsako leto oz. glede na uporabo. Kar se pa tiče čiščenja po uporabi tudi tisti, ki imajo Batagel, ki je čez 100 tisoč, bentijo, ker je menda zelo zamudno. Ta se mi je zdel na reklami še kar enostaven. Zanimalo me je predvsem kako uspešen je pri pobiranju smeti in pasjih ter mačjih dlak recimo.

LPBlanka

Tako je, čiščenje je pač tako kot se za vodni sesalec spodobi .
Meni je crknil po treh sesanjih, in so mi takoj poslali novega, kar jim štejem v plus. Glede moči sem pa malo razočarana – ploščice in paket zelo slabo posesa.

velik plastik fantastik

prej smo imeli igeo, pa se nam je čist pokvarla, servis bi pa prišel ala cena tega Rovusa.

vse je tako plastično narejeno, metla za sesanje se kar skoz snama dol. če posesam celo stanovanje 100m2 je že čist zmatran, vroč. vodo moraš kar pogosto menjat. zelo težko je sesat tapison, laminat še kar gre. sesalne moči pa nima ne vem kake velike.

tako, da če imaš kaj denarja več, si raje privošči kaj boljšega!

na kaj moraš res pazit pri nakupu sesalca???

sem se ravno osamosvojila in rabim svojega novega. Mama ima doma tudi takega, ki ga moraš pucat po vsakem sesanju – meni se to zdi zelo zamudno (in zelo smrdi).

na kaj moram pazit?

hvala, p

New Report

Close