Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sesalec rovus

sesalec rovus

Zanima me, če ga kdo ima in kako ste zadovoljni?Namreč videla sem reklamo po TV in so me navdušili pa ne vem če je res tako dober, ali samo spet ena reklamna zadeva…….

HVALA TI ATENKA::::VEČ NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM O NJEM::::

Sem skopirala mo post, ki sem ga nedavno napisala…

Pozdravljena!

Jaz imam doma Rovusa. ja…me je prepričala reklama.

In moram reči, da mi resnično NIžal. Sesalnik sesa zelo dobro, je zelo okreten, lahek, čiščenje je zelo preprosto – posodo le vzameš ven, iz nje izliješ umazano vodo, splakneš z vodo, posodo vstaviš nazaj in to je to.
Sesalnik ima sesalno moč 1400 W, kar se mi zdi, da je optimalna moč delovanja tovrstnih sesalniov. Zelo sem zadovoljna, ker se mi zdi, da je v stanovnaju bolj čist zrak, saj naj bi istočasno ob sesanju naredil tudi filtracijo zraka. Posesa mokre in suhe madeže.
Zelo je praktičen, ker lahko enostavno posesam tudi tam, kjer bi drugače težko dosegla, pa koti, pa stopnišča itd…
Za njega sem se odločila za to, ker imam doma dojenčka alergika – alergičnega na prah – razlika na njegovi koži je očitna, kar pa meni največ pomeni.
Pa če bi ga kupila pri … ne vem kje, pa če bi stal 3.000 sit ali pa ful…no, ta niti ni bil toliko drag, ravno zaradi tega sem se tudi odločila za nakup.

Samo da je našemu dojenclu bolje.

Aja pa še nekaj. Ima ogromno nastvkov (krtače, nastavek za tekstilne površine, za tekočine, za vrhove omaric, za kote, za napihovanje, za praznenje…)

za darilo pa sem še dobila en mali sesalnik, ki mi pride zelo prav za male prahce (muce) ali za v avto.

zelo zadovoljna in zelo priporočam.

mi smo ga pa vrnili, ker smo se bali da bomo poleteli – tok je namreč glasen. Preveč!
No potem pa smo še poizkusili isti trik, ki je na reklami in smo z njim dvigali rob od našega tepiha in vam moram rečt, da je naš stari sesalec zmagal!!

🙂

Lepo bodite,

Katja

New Report

Close