Sesalnik, ki sesa, pomiva in suši
Pozdravljena!
Jaz ga imam, in sem zelo zadovoljna! V dvajsetih minutah počistim celo stanovanje. Tla so res čista. Ko sem pomivala z jogerjem sem mislila da imam čisto, potem sem šla pa čez še s Philipsom in bila čisto šokirana ko je bila tako umazana voda.
Tudi po uporabi se hitro očisti, zato ga ni nek projekt uporabljati.
Edino kar je, ne doseže robov in kotov, in tudi pod posteljo ne moreš ravno pomivati z njim, ker ročaj nima spet takega naklona.
Jaz ti priporočam nakup! Še zmeraj je predrag, ampak očisti pa res temeljito in preprosto. Včasih imam v naročju še otroka.
Pozdravljena.
Mi ga imamo že par let. Od začetka je delal v redu. Potem po enem letu se je odlomil spodnji del, tam ko je glava. Sem peljala na servis,je bil s tem že seznanjen,da so že imeli take pripeljale na servis. Namreč glava je zelo težka. Sedaj pa je v okvari ker se je odlomil spredaj en del pri krtačI na glavi. Drugače glede čiščenja je super,tla so res čisto malo se mokra ko končaš en prostor, tak da se hitro lahko hodi notri po čiščenju. Ne očisti do roba. Pa ker je težek ni ravno za čiščenje po etažah da ga prenašaš gor in dol. Tak da škoda mi je ker čistil je super. Jaz gledam zdej ega brez kabla Phillips pro aqua sam so tudi dragi. So pa manj težki pa akumulatorski. tudi v trgovini je rekel da z aqua trio so imeli nekaj reklamacij ker je težek.
Tak da odloči se sama. Če imaš stanovanje v eni etaži je ok,čistiš lahko tudi parket,ker ni fejst mokro in športi suši.
Lp
Hvala vsem za odgovore in mnenja, zelo dragoceno! Imam dolge lase in mačko:) Sesam enkrat tedensko, gledala sem pa ta sesalnik zato, ker če dela res vse v enem, ni treba potem še mokro čistiti po sesanju. Bi ga pa imela za ploščice, ker kjer imam les, je oljen in ne vem, če bi to bilo primerno. Pa … v to posodo z vodo se da tudi kako čistilo? Jaz imam za lesena tla posebno …
Moti me sedaj to, ko pravite, da se dolgi lasje ovijejo okoli krtače, in pa, da ima očitno neko tovarniško napako.
Jaz ga imam že skoraj 2 leti in ga ne zamenjam za nič! Kot ti je že ena omenila, res ne očisti robov in kotov, to moraš storiti sama z viledo. Ampak za vse ostalo je nenadomestljiv. Tako čistih tal nisem imela z nobenim drugim pripomočkom. Pa imamo 2 dolgolaski in psa. Ne posuši do suhega, je pa do konca posušeno v 1-2 minutah. In nisem edina zadovoljna uporabnica…v širši družini in med prijatelji jih je še kar nekaj.