Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sesanje in pomivanje v enem

Sesanje in pomivanje v enem

Ne spremljam ponudbe sesalcev in metl oz vsaj tisto kar sem uocila, ni to kar iscem.
Ali obstaja kaksna naprav, ki v enem posesa in pomije po tleh? Ali pa vsaj da z eno napravo najprej posesas in potem pomijes.
Baje vodni sesalci ne pomijejo dobro, tako vsaj pravijo, jaz izkusenj nimam.

Mi je muka stalno sesalc ven vlect, pa sesat, pa potem Videdo, pa pomivat. Bi bilo zelo elegantno, da je vse v enem, ce ze nimam carobne palcke, ki bi stvar resila v sekundi 🙂

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz to delam s Hylo, samo je pa kar zamudno, tako da ni za vsak dan. Se pa da.

Jaz imam en tak mobilni pokončni sesalnik ki ga uporabljam namesto metle. Ne vsaki dan ker nisem MON gospodinja.

Pomijem pa tudi glede na moj čas in utrujenost. Pač vsake toliko.

moj sesalec lepo posesa in biksa zraven, tako da so tla lepo čista. Pomije ti jih pa noben sesalec ne lepo, vedno bo kje se kaksen flek. Pomivanje tal je najbolje ročno s tisto viledo metlo, ni boljsega, itak ne pomivaš vsak dan temveč 1 do 2x mesečno, ali imate tako usrano, da morte vsak dan??

O ja pa obstajajo.

Mi imamo Hooverjev steamaway sesalnik. Sesa in pomiva s paro.

http://www.mimovrste.com/artikel/3320026319/sesalnik-hoover-vma-5530-steamaway

Jaz ga uporabnljam že eno leto in sem res zadovoljna. Je pa treba vedet, da ga je veno po uporabi potrebo očistit (cevi, priključki, zbirna posoda), ampak to ti vzame cca 5 minut.

Imamo psa in prah.

Meni ce posesam nic ne nuca oz je samo za prvo silo, ker sesalec ne pobere vsega prahu po tleh. Od kje nam pa toliko prahu, nimam pojma. Nimamo tepihov, sedezna usnjena, edino zavese se visijo, ampak ne vem, ce je mozno, da je toliko prahu od zaves.

Torej, potrebujem nekaj, kar mi bo cas pucanja tal zminimaliziralo, kar bo uspesno ocistilo prah in ne bo puscalo za sabo sledi vode. Flekastih tal pa nimamo.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

New Report

Close