Sestavimo profil monklje
Na monu že več let bluzi ena monklja, skoz ene teme o službah. Kaj pravite kakšna ženska je to?
Menda je stara okrog 50 let.
Kot kaže, je delala kot sobarica v hotelu in so jo po enem tednu postavili na cesto. Menda nima kam it, zato ima neko sobico brez možnosti kuhanja.
Menda že leta životari po službah za minimalca. Pa vedno dela probleme, zato jo vedno postavijo na cesto.
Gre za psihično bolnico?
Eni pravijo, da je visokoizobražena, drugi, da ima samo OŠ. Kaj bo držalo? Visokoizobražena verjetno ne bi delala kot čistilka? Ali pač?
Res me zanima kakšna ženska je to.
Mogoče pa sploh ne dela in je ves čas na socialki? Glede na to, da je kar naprej na monu?
Če se ne motim, je pisala, da je debela, da ima težave s sklepi, sladkorno?
Dajmo jo malce analizirat.
Ženska je očitno globoko padla.
., 11.01.2025 ob 07:49
Modrivrag piše v vsako temo o vsaki monklji prvi, tudi ko gre za kokoško, robija, kogarkoli. Le pri pajdašicu frogici ga čudežno ni.
Ful je pokazal jajca v temi, ko je en idiot provalil, da je žabica splavila otroka z njim.
Sploh se ni oglasil v temo. Drugi so branili žabo pred žaljivimi idioti.
Pa mi ne, da se mu ni zdelo vredno nekaj napisat al pa da teme ni videl.
Modrivrag je navadna pichka. Pa se ima tukaj, kako oster jezik ima in kako se zna pohecat, bit humorist pa take.
Ne razumem, kaj je žabi, da ga sploh šmirgla.
Al pa je Modrivrag kar sam CF in piše sam sebi. Isti pacient, ko Koki in Darmun.
Junak pa tak, 11.01.2025 ob 07:59
Ful je pokazal jajca v temi, ko je en idiot provalil, da je žabica splavila otroka z njim.
Sploh se ni oglasil v temo. Drugi so branili žabo pred žaljivimi idioti.
Pa mi ne, da se mu ni zdelo vredno nekaj napisat al pa da teme ni videl.
Modrivrag je navadna pichka. Pa se ima tukaj, kako oster jezik ima in kako se zna pohecat, bit humorist pa take.
Ne razumem, kaj je žabi, da ga sploh šmirgla.
Al pa je Modrivrag kar sam CF in piše sam sebi. Isti pacient, ko Koki in Darmun.
Ko si defekt v gnusu znova preseglo samo sebe, res ni za komentirat, čeprav sem temo kasneje res videl.
Anonimno 3891, 11.01.2025 ob 08:27
Nima kaj videt na njemu. Ali je on cf, čeprav dvomim, ali pa je celo on ta,ki jo anonimno provocira. Meni je bilo smešno,kako so jo eni branili on pa nič. Nič od nič. Vedno je tako. Če bi bila tema o kuri, bi prvi pisal vanjo.
On je ja, debeli defektni kurji bajsi. Samo dva sta na monu tako odvratna, da odpirata take teme, ti defekten in debel pritlikav bajs rozi in pa lulča cesarjeva. In tako odvratnih tem res ni vredno komentirat. Tebi gnusu se pa pipa če ne komentiram……phhhh
modrivrag, 11.01.2025 ob 08:59
On je ja, debeli defektni kurji bajsi. Samo dva sta na monu tako odvratna, da odpirata take teme, ti defekten in debel pritlikav bajs rozi in pa lulča cesarjeva. In tako odvratnih tem res ni vredno komentirat. Tebi gnusu se pa pipa če ne komentiram……phhhh
Ni vredno? Čemu si potem vedno prvi v temi?
Anonimno 3891, 11.01.2025 ob 09:24
Ni vredno? Čemu si potem vedno prvi v temi?
??? Bele miši tudi vidiš? Cel teden me praktično ni bilo na monu, sem delal po cele dneve. Ajde odjebi mali spak. Ne bom se menda zdaj cel dan s tabo ubadal, ker ti defekt ne dobiš pozornosti od nikogar.
modrivrag, 11.01.2025 ob 09:31
??? Bele miši tudi vidiš? Cel teden me praktično ni bilo na monu, sem delal po cele dneve. Ajde odjebi mali spak. Ne bom se menda zdaj cel dan s tabo ubadal, ker ti defekt ne dobiš pozornosti od nikogar.
Modri vrag ti moraš vedeti, da imam jaz tebe zelo rada.
Freda Dolenšek
To je ena propadla ženska, ki puca sekrete pa podaja sidra na smučišču. No, zdaj je menda brez službe, ker so jo po enem tednu dela odpustili, je bila nesposobna.
Pa nima ne stanovanja, ne imetja. Kaj to, niti štedilnika nima.
Propadlo bitje pri 50ih.
Mene bi bilo sram, če bi morala podajat sidra ali pa, če bi morala sekrete pucat.
O čem se to gre, 11.01.2025 ob 20:52
To je ena propadla ženska, ki puca sekrete pa podaja sidra na smučišču. No, zdaj je menda brez službe, ker so jo po enem tednu dela odpustili, je bila nesposobna.
Pa nima ne stanovanja, ne imetja. Kaj to, niti štedilnika nima.
Propadlo bitje pri 50ih.
Mene bi bilo sram, če bi morala podajat sidra ali pa, če bi morala sekrete pucat.
Al ste bolj čoknjeni od defekta kure. Lani je v večih temah naposled le priznal, da je on Freda in razlagal o tem. Zdaj pa spet debeli defektni kurji spak ponavlja isto dalje, da je ženska. Kdo drug bi si lahko izmislil ime Freda, kot defektni debeli Rozi? Nihče drug, permejdun da ne, ker moraš imet za kaj takega oreng primanjkljaj v glavi.
dajmo še to, 10.01.2025 ob 19:48
Na monu že več let bluzi ena monklja, skoz ene teme o službah. Kaj pravite kakšna ženska je to?
Menda je stara okrog 50 let.
Kot kaže, je delala kot sobarica v hotelu in so jo po enem tednu postavili na cesto. Menda nima kam it, zato ima neko sobico brez možnosti kuhanja.
Menda že leta životari po službah za minimalca. Pa vedno dela probleme, zato jo vedno postavijo na cesto.
Gre za psihično bolnico?
Eni pravijo, da je visokoizobražena, drugi, da ima samo OŠ. Kaj bo držalo? Visokoizobražena verjetno ne bi delala kot čistilka? Ali pač?
Res me zanima kakšna ženska je to.
Mogoče pa sploh ne dela in je ves čas na socialki? Glede na to, da je kar naprej na monu?
Če se ne motim, je pisala, da je debela, da ima težave s sklepi, sladkorno?
Dajmo jo malce analizirat.
Ženska je očitno globoko padla.
Ti si padla dosti globje, ampak se tega niti ne zavedaš, ker si preveč omejena v glavo, žal.