Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sestavine sončne kreme

Sestavine sončne kreme

Pozdravljeni

bi rabila pomoč pri sestavinah. trenutno uporabljam od vichy-ja 50 – sestavine:
Water, cyclopentasiloxane, isononyl isononanoate, octocrylene, alcohol denat, dicaprylyl carbonate, cyclohexasiloxane, glycerin, titanium dioxide, butyl methoxydibenzoylmethane, bis ethyhexyloxphenol methoxphenyl triazine, dimethicone, propylene glycol, teg-30 dipolyhydroxysterate, silica, nylon 12, polymethylsilsesquioxane, drometrizole trisiloxane, ethylhexyl triazone, isobutylparabenm, soybean oil, terephthalylidene dicamphor, sulfonic acid, triethanolamine, methylparaben, diphenyl dimethicone, alumina, phenoxyethanol, tocopherol, propylparaben, lauryl peg/ppg 18/18, methicone, pentasodium ethylenedaimine tetramethylene phosphonate, ethylparaben, butylparaben.

zdej pa mislim, da je prišel čas, da jo zamenjam, ker tale vichy mi že preseda. pa skrbi me, da bom več škode nardila svoji koži s to kremo kot koristi. Zdej sem pa tole našla, naj bi bila čist bio…
CAPRILIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, TITANIUM DIOXYDE, ZINC OXIDE, ALCOHOL*, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERIN, ARGANASIA SPINOSA OIL*,GLYCERIN ISOSTEARATE, POLYHYDROXY STEARIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), COCOS NUCIFERA (COCONUT OIL), GARDENIA TAHITENSIS, STEARIC ACID, ALUMINA, AQUA (WATER), TOCOPHEROL, CASSIA ALATA LEAF EXTRACT, MALTODEXTRIN, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

PA ŠE TOLE:
Active Ingredients Zinc Oxide 25%, Inactive Ingredients Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract*, Dicaprylyl Carbonate, Sorbitan Stsesquiolate, Glycerin, Polyamide-8, Squalane, Moringa Oleifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Magnesium Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid, Cetearyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

kaj pravite?

HVALA

Pozdravček,

obe navedbi sta OK, veliko naravnih sestavin,

Glede sončenja in UV zaščite pa tole

priporočljivo je če je le mogoče vsak dan za 10 -15 minut izpostaviti čimvečjo površino kože soncu, po možnosti ravno v času od 10 do 15, ko sonce pada navpično , ker se takrat v koži tvori največ D vitamina.

pozor res samo do 15 minut ne več!

Priporočam, da se na obraz in roke nanaša UV zaščita, v kolikor nr želite dodatnih gub in povečane pigmentacije.

za hormonsko pogojene pigmentacije pomoč in brezplačna Integrativna analiza hormonskega stanja n a daljavo

Simone Godina – moderator
Cetificiran zdravstveni dietni trener za poblematično kožo in dolgoživost

Bom kar tukaj, da ne odpiram nove teme.

Zanima me, ali se lahko sama depiliram doma z trakovi veet po uhljih in obrazu, ter nad ustnico? Imam puh, ni črne barve, tako da laser ne pride v poštev.
Nazadnje sem bila prvič pri kozmetičarki februarja in mi je tudi z voskom odstranila puh. Sedaj nameravam to storiti sama doma. Kaj priporočate, bo veet okej?

Ok, tukaj pa ne upam odgovarjati, raje počakava še kak dan na Simone.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close