Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sestra mi grozi, da bom ostala samska in dobila raka!!!

Sestra mi grozi, da bom ostala samska in dobila raka!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10445, 23.07.2024 ob 16:09

Ah ja, 23.07.2024 ob 13:00

Dobro, že poznamo tvoje zgodbe. Sestra je uspešna, ima svoje stanovanje v Ljubljani, dobro službo, če je že 20+ let učiteljica, je medtem tudi plačno napredovala.

Ti si pa ena luzerka, ki nimaš dobre službe, dobre plače, ampak samo za minimalca, nimaš svoje lastne strehe nad glavo.

In prideš nam razlagat, kako so drugi krivi za tvoje življenje, namesto da bi se premaknila.

To pisarjenje po forumu ti še nikoli ni pomagalo.

se strinjam

Zenska odrasti ze in prevzami odgovornost za svoje zivljenje. Sami izgovori so te……. ta sestra, ta sestra iz dneva v dan. Jaz ti povem, sama si nesposobna, za namecek te se sestra prenasa in financira. Drugic napisi tapravo resnico kot da si nekaj zmisljujes, ker nismo vsi po zupci priplavali.

Sestra me nikoli ni financirala, debilka. Ce mi je kak kafe placala ali kaj kosil je blo velik.

Sem ji bla hvalezna in vse.

Jaz sm si zmeri sama vse kupla.

Mhm, uno morje, ki si ga sama nisi mogla privoščiti, je bilo zanjo tudi zastonj, a ne?

Spravi se delat, odseli se in nehaj zajedat vse okoli sebe.

Ko boš odrasla in samostojna ti ne bo treba s svojo sestro hodit na morje. Kaj pričakuješ? Da se bo spremenila?

sama sebi lažeš, lenoba luzerska, 23.07.2024 ob 17:53

Mhm, uno morje, ki si ga sama nisi mogla privoščiti, je bilo zanjo tudi zastonj, a ne?

Spravi se delat, odseli se in nehaj zajedat vse okoli sebe.

MA dej odjebi.

Nisem si iskala starih cicotov s kesom, da me peljejo na morje.

Ves kolikokrat sm ze sla sama na morje.

Nekateri pa sester ne zajedamo. Niti starih čikotov. Ker smo odrasli. Ti boš kdaj?

Draga ne vi nego vasa sesraora.na psihoterepiji   koliko ste stari  ce ste polno letni.poiscite sluzbo.   In jo pustit na miru drugo ne pomaga  ce je tako pokvarjena   sem starejsa oseba in imam dosti iskusenj tudi z familijo

lilly78421, 23.07.2024 ob 12:25

Kako to, 23.07.2024 ob 11:35

Če ima sestra 50. let, ti verjetno nisi mladoletna in odvisna od nje? V čem je torej problem? Zakaj sploh imaš stike s takimi ljudmi? Zakaj rineš z njo celo na morje?

Se ji izogibam ze cca 3 leta.

Rada bi z njo prekinla stike.

Ona non stop domov hodi, ker je osamljena, tiste prijatelce ki jih imajo, jo ne slivijo.

Pol mi govori, ko bo stara ji bodo prijatelce pomagale. Lol, kaj?

TI si najdi enga kul pa pejt z njim ns morje,bos vsaj uzivala

Evo, še ena pacientka  tipa šnela ali on druga fuknjenka………..lena svinjakarica, familja jo očitno preživlja, še na morje pelje, ona, nesposobna parazitka pa take sem gor piše…..itak ,da je sama kar konkretno ubrisana. Pa ne po sestrini krivdi.

New Report

Close