Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sestra Roka Petroviča

Sestra Roka Petroviča

A kdo ve kaj se je zgodilo s sestro Roka Petroviča? Menda je tudi ona tragično umrla kot sam Rok.

Ja, umrla je tragično, ko je Rok imel 14 let. Poškodba pri telovadbi.

Ubogi, ubogi starši!

Trampolin. Delala je premet, zgrešila, z glavo udarila ob tla in zlomila tilnik. Pokopana sta skupaj:-(

Kje pa sta pokopana? Bi mu šla prav kdaj svečko prižgat, saj sem z njim zrasla gor in bila seveda prav po najstniško zaljubljena vanj.

Pa glede na to, da je pisal tudi pesmi- bom jutri, ko bom imela čas, izbrskala dve njegovi in ju objavila tu gor. Fenomenalni sta.

Pokopana sta na starih Žalah v Lj.

Rokov oče je bil dolgo let moj sosed. Ubogi človek.

Če sta bila to edina otroka …to je dokaz, da je res bolje imeti otrok, kolikor jih Bog da, ne pa žreti KT in se potem reti, ko jih po neumnosti izgubiš.

Očitno sta oba iskala smrt. Kot Humar in še kateri “premaknjeni” športnik.

še boljše je potem NE imeti otrok, ne trpiš če se jim kaj zgodi

Rok je bil star 4 leta, ona je bila 9 let starejša.

lp

Jup, zelo blizu groba modernistov.

čakajte malo, ali ni imela Rokova sestra tudi enega otroka?

ja, fanta

Rok je bil star 4 leta, ona je bila 9 let starejša.

lp[/quote]

Ne bo držalo, ker je ona hodila takrat na faks?? Pri 13 letih pa težko hodiš na faks.

Ja, ona je imela fantka – Andraža. Par mesecev je bil star, ko je umrla.
Se mi zdi, da je mama enkrat povedala, da je Senka po padcu živela še ene 14 dni in je potem umrla.
Sem nazadnje Andraža vidla ene 8, let nazaj 9. Je bil že mladenič – ene 18 let ali več – zelo čeden fant.

Rokov grob lahko najdeš na iskalniku grobov:
Žale [A]: ROK PETROVIĆ Oddelek [11A], Vrsta [10], Grob [8]

Kaj pa dela ta fant? Škoda da sta oba tako mlada umrla. To za Rokovega nečaka pa nisem vedela.

Rok je bil star 14 let, ko je Senka umrla in ne 4.

Rok ima tudi še enega polbrata (po očetu, iz njegove kasnejše zveze, ko sta šla z Rokovo mamo narazen) – Sergej Petrović.

In ja, Rok je bil star 14, ko je umrla Senka.

Ali pa otrokom odsvetovati ekstremne športe (trampolin, potapljanje, alpinizem…).

Ali pa otrokom odsvetovati ekstremne športe (trampolin, potapljanje, alpinizem…).[/quote]

Ne, raje živim tri ure polno življenje kot 80 let praznega. To je moj odgovor na tvojega.

Ali pa otrokom odsvetovati ekstremne športe (trampolin, potapljanje, alpinizem…).[/quote]

Ne, raje živim tri ure polno življenje kot 80 let praznega. To je moj odgovor na tvojega.[/quote]

no, sam v primeru tako imenovalnega polnega življenja potem ne zbirajte denarja za razne noge…. ampak imejte denar pripravljen za to, ali pa se za take primere zavarujte, če je to možno

ja, pa da se ne boš še kdaj v avto vsedla, ni varno veš! In avtobus tudi ne, poglej samo zadnji primer v Belgiji. Kar lepo se doživljenjsko v bajto zapri, da te ne bi kje slučajno doletela nepričakovana smrt.
Ojeeej, tudi to ni varno, lahko te zadane kap ali pa padeš po stopnicah.

Sem pa hvaležna za film, na tak način smo lahko tudi malo mlajši izvedeli kaj več o Roku, legenda je bil, res!

Slava Roku; R.I.P.

New Report

Close