Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sestre Klarise

sestre Klarise

Kdaj pa seksajo s potrebnimi župniki “svete trojice”, to imajo na urniku tud?

Da tudi nune potrebujejo čisto posvetno, človeško bližino, dokazujejo vse zlorabe, ki se dogajajo po samostanih s strani duhovnikov. Ker jim takozvana božja bližina, ki jim jo obljubljajo, pa je očitno ne začutijo dovolj, ne zadošča, so lahka tarča perverznih duhovnikov in škofov. Po nekaterih podatkih gre vsaj za polovico nun. Meni se te ženske v dno duše smilijo. Najprej so bile žrtve zlorab s strani fanaticno vernih staršev, ki jim niso znali dati starševske ljubezni, pač pa so jih usmerjali k imaginarnemu bogu, potem so odrasle v čustveno poškodovane ženske, ki niso sposobne normalnega odnosa, a globoko v sebi vseeno hlepijo po njem, potem jih pa ta perverzna duhovščina v past zvabi, kjer pa spet prave bližine ne morejo začutiti, saj tudi duhovniki niso zmožni normalnega odnosa.

ammm, nasedli ste komunistični propagandi! Nekdaj je bilo to zelo strogo, po l. 1945 pa res zelo ohlapno ….

Jaz ne vem, katero življenje je lažje. Njihovo, ali naše…

Vsekakor ni fajn, da je, če je kranjska klobasa v obroku, ta narezana…

To je njihova odlocitev… Spostujte jo!

Spoštujem jih tolk, da jim pustim, ad dela kar hoče, in še nobene nune nism ugrabil iz samostana.

Ne spoštujem pa tolk, da se ni bi malo pohecal na njihov račun, tako kot se na vsakega drugega, niso nič kaj posebnega.

To so uboštveni redovi in tako tudi živijo. In prav je tako, sicer bi se oddaljile od svojega bistva. Meni je pa to fascinantno, da tako živijo še po osmih stoletjih. Nekako mistično. Iz Frančiška je izšel še namreč tretji red- laiki. Ti pa normalno živijo.

Verjetno ne poznate Klarise? V bistvu sta bila in ona in Frančišek iz zelo bogatih družin.

Jaz ne živim tako, jih pa spoštujem in me ne moti, če drugi tako živijo. Aja, še pred 100 leti so bili župniki, zdravniki in pravniki najbolj izobraženi in premožni. In to tudi pri nas. Vprašajte babice in dedke.

Čez 50 let ali več nam bo vse jasno…

New Report

Close