Sestro sem vrgla ven iz hiše, od staršev sem deležna očitkov
Sestra je bila pri meni na obisku. Jaz imam rada živali (imam psa in tri mačke), ona jih pa ne mara preveč. Vedno, ampak res vedno se pritožuje nad vonjem živali, hrane, nad dlako. Sem ji že večkrat rekla, da če jo motijo živali, lahko svobodno odide. V četrtek mi je pa počil film. To je bila tisti dan edina tema. Začela je še, da mačke prinašajo ogromno bolezni in podobno. Dobesedno sem jo odvlekla do vrat in ji rekla, da naj gre ter da pri meni ni več dobrodošla. Seveda je šla takoj jokat k mami in očetu. Kmalu sta me poklicala. Očitala sta mi, da so mi živali pomembnejše od lastne družine. V navalu jeze sem rekla, da res, in odložila. Ne bom se odpovedala živalim samo zato, ker sestri niso pri srcu. Konec koncev živijo v MOJI hiši! Če se bo sestra še kdaj želela pogovarjati z mano, bova pač pri njej ali pa bova šle na kavo. Daleč stran od mojih zverinic, da bo gospodična zadovoljna.
Sestra ne mara živali, 10.02.2025 ob 10:53
Sestra je bila pri meni na obisku. Jaz imam rada živali (imam psa in tri mačke), ona jih pa ne mara preveč. Vedno, ampak res vedno se pritožuje nad vonjem živali, hrane, nad dlako. Sem ji že večkrat rekla, da če jo motijo živali, lahko svobodno odide. V četrtek mi je pa počil film. To je bila tisti dan edina tema. Začela je še, da mačke prinašajo ogromno bolezni in podobno. Dobesedno sem jo odvlekla do vrat in ji rekla, da naj gre ter da pri meni ni več dobrodošla. Seveda je šla takoj jokat k mami in očetu. Kmalu sta me poklicala. Očitala sta mi, da so mi živali pomembnejše od lastne družine. V navalu jeze sem rekla, da res, in odložila. Ne bom se odpovedala živalim samo zato, ker sestri niso pri srcu. Konec koncev živijo v MOJI hiši! Če se bo sestra še kdaj želela pogovarjati z mano, bova pač pri njej ali pa bova šle na kavo. Daleč stran od mojih zverinic, da bo gospodična zadovoljna.
zaužitje živalskih dlak lahko privede do zelo resnih zdrastvenih težav
Zato psi mače zauzijejo travo da izbljuvajo kepe dlak
Potem so tukaj zonoze ,najbolj znana je steklina ,so pa še trakulja ,gliste,itd…
Zival je zival ,zival ni clovek ker zival te NE BO previjala ,futrala,in skrbela za tebe
Te tolazi oz ti pomaga na custven nacin to pa je vse,razen psi za slepe
Eni imajo to popredalckano eni pa ne vidijo dlje od svojega nosu
Enim je njami ko se pes poserje in si polize tazadnjo potem pa vtakne lastnici-ku, jezik v njegova usta ali pa liže po obrazu
Sicer pa je bolje za sestro, da se odstrani od tebe
Eno je imet zival rad skrbet za njo ,drugo pa je bit brez meja razsodnosti , zival nad clovekom!
Nisem pa še nobenega videl da bi se prostovoljno vrgel levom za malico
Odvisno, kakšno imaš. Jaz imam mačka, ampak skrbim za higieno. Sesam, takoj pospravim hrano, na wc gre ven.
Torej, ni dlak, ni smradu.
Tudi meni se gnusi, če pridem kam in je zaradi živali umazano in smrdljivo.
Je pa res, da je to v tvojem domu tvoja stvar. Jaz na njenem mestu ne bi prišla, če jo tako moti.
V moji bajti imam lahko faking polže al pa krave če meni tako paše. Moja bajta. Nima noben pravice pametovat kaj lahko počnem na SVOJEM. Naj rihtajo svoje. Če jim ni všeč pač ne rabijo hodit. Da bi jaz svoje življenje prilagodila nekomu, ki pride NA OBISK in se rešila živali? Ste moteni? Takšni pašete na psihiatrijo. Kaj hudiča mislite da ste? Bog? V tuji bajti bi pametovali kaj in kako? Svojo si omislite, luzerji.
Nostalgija327, 10.02.2025 ob 11:57
zaužitje živalskih dlak lahko privede do zelo resnih zdrastvenih težav
Zato psi mače zauzijejo travo da izbljuvajo kepe dlak
Potem so tukaj zonoze ,najbolj znana je steklina ,so pa še trakulja ,gliste,itd…
Zival je zival ,zival ni clovek ker zival te NE BO previjala ,futrala,in skrbela za tebe
Te tolazi oz ti pomaga na custven nacin to pa je vse,razen psi za slepe
Eni imajo to popredalckano eni pa ne vidijo dlje od svojega nosu
Enim je njami ko se pes poserje in si polize tazadnjo potem pa vtakne lastnici-ku, jezik v njegova usta ali pa liže po obrazu
Sicer pa je bolje za sestro, da se odstrani od tebe
Eno je imet zival rad skrbet za njo ,drugo pa je bit brez meja razsodnosti , zival nad clovekom!
Nisem pa še nobenega videl da bi se prostovoljno vrgel levom za malico
Res je kar si napisala tudi pri meni nimajo živali kaj iskati v hiši pa jih imamo vseeno radi imamo namreč 3 mačke in velikega psa ter zajca. Je pa res , da ima lastnica hiše kot je napisala rada živali verjetno imajo v družini dogovor , da so živali v hiši in , če to moti sestro naj ne hodi na obisk . Naprimer jaz ne pustim v hiši kaditi , če kdo slučajno še ne ve in reče za pepelnik enostavo povem , da ga nimamo pa so sigurno vsaj trije pri hiši in ga ne dobi . Moja hiša moja pravila še vsakega sem poslal kadit ven . Kadar smo na obisku v tujem stanovanju , hiši smo dolžni spoštovati njihova pravila .
Eno so živali, ki jih imaš, drugo pa je da imaš očitno svinjarija, dlake povsod, najbrž tudi v hrani, da ti živali hodijo povsod in ližejo,vda nadlegujejo ostale, ki jim lizanje s strani živali ni ok…
Jaz tudi ne morem verjeti kakšni packi so eni, da jih žival liže po obrazu, da ji dajejo ljubčka in podobne ogabnosti… Pa to ni sovražnost do živali, samo ena meja neke kulture in osnovne higiene pa mora biti…
Najbrž si ti v grupi teh, ki so poclovecili žival in počneš zgoraj naštete stvari. Sestro razumem in podpiram
Žival te ne bo previjala??? Za crknt!! A si sploh dojel/a kaj je avtorica zelela povedat?
A teb bi blo fajn, da pride tvoja sestra k tebi in cisto vsakic nerga kako ji grejo tvoji otroci na zivce, kako je vse pocasto, cela kopalnica smrdi od plenic itd? Me zanima kok casa bi to poslusala. Ali pa da jo moti cigaretni dim, da ji smrdi dim iz peci, da …..itak pr takih ni konca nerganju. Doma naj bo
Kot ponavadi, niso problem živali, ampak odrasli ljudje, ki niso sposobni izustit dveh stavkov.
Sestra: “Veš, da te imam rada in mi najin odnos ogromno pomeni, ampak me res zelo motijo živali v stanovanju, a bi imela kaj proti, če se raje dobimo pri meni ali kje zunaj?”
Ti: “Razumem, živali pač niso za vsakega, seveda lahko.”
Nobenega problema.
Bogpomagaj, 10.02.2025 ob 13:29
Kot ponavadi, niso problem živali, ampak odrasli ljudje, ki niso sposobni izustit dveh stavkov.
Sestra: “Veš, da te imam rada in mi najin odnos ogromno pomeni, ampak me res zelo motijo živali v stanovanju, a bi imela kaj proti, če se raje dobimo pri meni ali kje zunaj?”
Ti: “Razumem, živali pač niso za vsakega, seveda lahko.”
Nobenega problema.
Ja, tako! Z jezika si mi vzela.
eh, pač oseba, ki zgolj skuša svoje vsilit in izsilit. nima se kaj vtikat v tvoje živali v tvojem zasebnem prostoru, za katere ti skrbiš. ljudje si preveč dovolijo, ko rinejo v druge z nekimi svojimi domnevami, ki pa s človekom nimajo popolnoma nobene veze.
konec koncev bi te povabila k sebi ali bi šle ven, ne pa se rinila s svojim vsiljevanjem k tebi.
kje pa imaš moža in otroke? al so to tvoji otroci? sestra bi najbolje naredila, da te da na ignor. ker to smisla nima nekega s teboj. kužek pa čakat na smrt. pač, si novodobna ženska, feministka. tebi en kužek več ne zadostuje rabiš dva in 3 mačke. ti rabiš terpaijo. moškega terapevta. tvoaj sestrca pa bo morala pač dojet da si indoktrinirana feministka in da pač si adijo. zdravit se ne greš, nimaš nobenega ki bi te vodil, usmerjal – moža nimaš. nihče ti ne sme nič rečt, ti vse najbolje veš. buy a dog die alone.
Ste to vsi v hlevih odrasli? Kdo vas je vzgajal? Od kje vam ideja, da imate pravico drugim govoriti kdo in kako prebivajo v SVOJEM DOMU? Motijo vas živali? Mogoče zato ker so očitno višje razvite od vas? Resno no, kdo mislite da ste da boste drugim govorili kako naj imajo doma. Če vam ni všeč pač ne greste tja. Se lahko vsaj pretvarjate da ste civilizirani nemoteni ljudje?