Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Severina in Zdenka

Severina in Zdenka

Moja znanka trdi, da sta Zdenka Vučković in Severina Vučković mati in hči.
Meni se zdi, da je Zdenka Vučković Prestara, da bi lahko bila mati pevke Severine.
Menda je pela eno pesem z naslovom Tata kupi mi avto in je bila nekoč znana hrvaška pevka.
Znanka tudi trdi, da sta si v ustih podobni in, da je Severina podedovala glas od mame.
Mogoče ve, kdo kaj zanesljivega.
Sicer pa Zdenke Vučković ni več na glasbeni sceni, Severina pa kar lepo poje in še lepši show zna pripraviti na svojih koncertih.

….je mati Severine!

Svi ju pitaju je li u rodu nešto sa Severinom Vučković. ‘Nisam, ali njena se sestra zove Zdenka. Ispada da je njena mama bila moja obožavateljica’. Slično je bilo i s roditeljima Kolinde Grabar Kitarović. ‘Svirala je pjesma Kolinda dok su birali ime, pa je tata rekao neka bude Kolinda’, kaže Zdenka.

http://dnevnik.hr/showbuzz/inmagazin/zdenka-vuckovic-pjevala-je-tata-kupi-mi-auto-sjecate-li-je-se—351568.html

Kolinds je fejst baba

Torej JE Zdenka Vučković mama od pevke Severine Vučković.
Samo deluje mi nekam stara za mamo.

Svi ju pitaju je li u rodu nešto sa Severinom Vučković. ‘Nisam, ali njena se sestra zove Zdenka. Ispada da je njena mama bila moja obožavateljica’. Slično je bilo i s roditeljima Kolinde Grabar Kitarović. ‘Svirala je pjesma Kolinda dok su birali ime, pa je tata rekao neka bude Kolinda’, kaže Zdenka.

http://dnevnik.hr/showbuzz/inmagazin/zdenka-vuckovic-pjevala-je-tata-kupi-mi-auto-sjecate-li-je-se—351568.html%5B/quote%5D

IZ TEGA BI BILO RAZVIDNO, DA NI NJENA MAMA. POTEM BI BIL SKLADATELJ KREŠIMIR OBLAK OČE OD SEVERINE VUČKOVIĆ.

Zdenka ni mama od Severine.
Nekje sem na netu prebrala, da je Severinini mami ime Ana.

Ana VučkovićSeverina Vučković, Mati

V približno eni sekundi mi je google najdu kdo je severinina mati.Kakšne vi mone imate možgančke.Tukaj razpredate a prvi googlov rezultat pove kdo ji je mama

Zdenka Vučković NI mama Severine. Nekdo je omenil, da je prestara za Severinino mamo. No, ugotovili smo da nista mama in hči, vendar po letnici rojstva (Zdenka V. 1942 in Severina 1972), bi lahko komot bile, saj je med njima toćno 30 let razlike.

New Report

Close