Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Severina koncert

Severina koncert

Sem bila na koncertu, in se ne morem načuditi kako Severina zgleda mladostno.. Postava, obraz, zelo gosti dolgi lasje ji dajo 35 let.. Skrije 16 let po malem..

A seveda. Cela je plastična, pa osebni trener, botoks, make up pol kile na kvadratni centimeter, zalepljen trebuh, steznik, pa da ne naštevam dalje. Od blizu jo moraš videt, druga Miša Molk.
Sploh pa danes abrahamke izgledajo kot nekoč 35-letnice več ali manj vse.
Je pa zadeta ko mina in to redno. Ne si je želet videt čez deset let (če jih bo dočakala).

Je bila gostja na poglej in zadeni. Sem bila šokirana kako je slabo izgledala, zelo slabi lasje, torej ima vsadke, obraz ves napihnjen od botoksa. Včasih je to bila res lepotica, sedaj pa slaba podoba, nekdaj seksi ženske.

Meni deluje v postavo podhranjena, nič seksipilna, v obraz pa precej zmahana. Sem jo videla od blizu na TV – deluje – kot srednje ohranjena 60 letnica. Profil obraza ima zelo starikav in ohlapen. Mogoče so lasje lepi in gosti – a to je vse. Njeni časi so minili, žal pa se ne stara dostojanstveno.

Odgovor na objavo uporabnika
Mismas651, 04.01.2024 ob 16:33

Je bila gostja na poglej in zadeni. Sem bila šokirana kako je slabo izgledala, zelo slabi lasje, torej ima vsadke, obraz ves napihnjen od botoksa. Včasih je to bila res lepotica, sedaj pa slaba podoba, nekdaj seksi ženske.

a lahko pripneš link, prosim, ker me res zanima. Hvala. 😉

Poglej in zadeni pred dnevi slo 1. Ne vem, če je ponovitev oddaje.

Mismas651, 04.01.2024 ob 17:15

Poglej in zadeni pred dnevi slo 1. Ne vem, če je ponovitev oddaje.

V arhivu na MMC portalu najdeš, je čisto enostavno, nastopala je proti koncu oddaje. Se pridružujem mnenju, katastrofalen izgled.

V Poglej in zadeni je bila grozna. Zabuhla od polnil, oči udrte in komaj vidne na ličnicami. V tisti ohlapni in brezoblični tuniki je zgleda lepo porejena.

Grdo se stara in to dejstvo tudi slabo prenaša. Uničena od afer, alkota, droge in starosti.

Koliko let pa že ima?

Ravnokar sem si ogledala njen nastop in rečem lahko, da tole ni izgledalo prav nič sexi, mladostno in ne vem kaj se vse super kot trdite nekateri. Faca napihnjena zabuhla, prav vidi se, da je postarana in fino popravljena. Kopija Miše molk. Obleka kot neka oprava za maškarado, brez okusa in stila. Toliko o vaši mladostni lepotici, ki z vsakim nastopom zgleda slabše.

Zelo lepa in mladostna je bila na Oglej in zadeni…?Amimabto svoje k

Lepa je bila na poglej in zadeni…?Res izgleda vsaj 7let mlajša.

Mima531, 04.01.2024 ob 21:15

Zelo lepa in mladostna je bila na Oglej in zadeni…?Amimabto svoje k

Lepa je bila na poglej in zadeni…?Res izgleda vsaj 7let mlajša.

Nataknili so očala.

Sem gledal nek intervju in baba zgleda vsa pomendrana. Ličnice kap… Tako napihnjena, da komaj gleda.

Poglejte si na HRT posnetke njihovega šova iskanja pevskih talentov, tam je bila v komisiji. Zadeta ko mamba, komaj se je držala pokonci, njeni komentarji zmedeni, napihnjena. Razpad sistema.
Škoda punce, upam le, da si jo ne jemljejo nadebudne “lepotice” za vzor.

Severinin čas je že zdavnaj potekel. Prava farsa je bil njen evrovizijski nastop Štikla. Besedilo da te na rit vrže. Samo eno pesem ima lepo. Virujen u te.

In to je vse.ostalo norenje po odru in afnanje. Škoda da je začela svojo mamo vlačit v svoje intervjuje. Že davno pred leti je njena mama javno povedala, da je razočarana nad Severino in jo skrbi zanjo, ker je imela takrat močno obdobje drogiranja. Kaj vse eni naredijo za ceno slave.

Sem šla gledat na MMC – arhiv, 1.1.2024 pa nikjer nisem zasledila intervjuja. Kateri datum moram gledati in na kateri minuti je intervju. Hvala.

Pred 30. leti je bila mladostna. Potem pa nič več.

New Report

Close