Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style SEVERINA -najlepša hr pevka

SEVERINA -najlepša hr pevka

Ko ravno debatiramo o lepih in grdih, mi je prišla na misel Severina. Meni je enkratno lepa in seksi in se čisto strinjam z Jano in ostalimi časopisi, kjer je pisalo, da je najlepša hrvaška pevka.
Moram pa rečt, da mi na začetku kariere ni bila tako full full lepa, mogoče nam pa okus počasi vsilijo kar mediji? Ne govorim ravno za dotični primer, ker je res kaj videt, ampak nasplošno.
Kakšna se vam zdi?

Res je lepa, še posebno pa sije te dni, ko se ji že trebušček vidi.

Men ni nic posebnega…lusna, samo nic posebnega…

Ko vidim SEverino se spomnim na pesem Djevojka s sela, in čisto taka mislim, da je. Če jo ne vidim in samo poslušam njene pesme je vse OK, drugače pa ne zdržim.
Pač le moj okus.

Severina lepa ?! Ja, pa kaj še…
Se popolnoma strinjam z Greblo. Dokler samo njeno muzko poslušam, je ok, ko pa jo zagledam… :(((

Severina – lepa, seksipilna ženska

Meni se ona niti slučajno ne zdi lepa. Prav smotana je, no. Sploh pa tiste njene umetne napihnjene ustnice…. a nima doma nobenega ogledala al kaj?
O njeni glasbi pa tudi ne bi razpravljala, ker je totalno brezvezna. Res, djevojka sa sela – to je ona.

Yes, se strinjam. Brrr.
Glupa kao točak.

A je Severina res noseča?

čao.Nadja

ja

Meni pa nekaj ni jasno?! Kako lahko človeka ocenite po zunanjosti z “glup ko točak” in podobne neumnosti??? Mislim, da ste ji pravzaprav samo “fouš”, ker je lepa, uspešna ženska z močnim erotičnim nabojem. (pa čeprav je “djevojka sa sela”)
To je samo moje skromno mnenje…

Okusi so razlicni, nekaterim pac po zunanjosti ni vsec….zavidam ji pa ne:)

cela umetna

Men tud ni niti lepa, niti simpatična. Čist nekaj povprečnega. LP

Besedila ima tako neumna, da jih ne reši niti izgled, ki pa tudi ni bogve kaj.

Poglej, poglej, kako smo punce zavidne če katera dobro zgleda!?

Ana, sorry, ampak si cudna. Meni je njena muska cist mem! Ne bi mogla biti bolj. V obraz mi je lusna, ampak ne tako, kot so lusne ostale. Niti malo ji ne zavidam glasu, zivljenje in izgleda…sem cisto zadovoljena!

Moje mnenje pa je tako, da je vsaka ženska po svoje lepa, odvisno pač od tega, koliko skrbi za svoj izgled. Če bi okrog nas skakakla cela ekipa frizerjev in stilistov in bi nas tako profesionalno namazali in oblekli, bi tudi tako izgledale. Štos je v tem, da nas od vsepovsod bombardirajo s totalno naličenimi deklinami (pa še slike so retuširane – pojma nimate, kaj se da s takimi programčki naredit) in jih postavljajo kot ideale in potem nam še naši dragi rečejo – po možnosti takrat, ko smo najbolj skuštrane, ali pa z make-upom, ki je “zdržal” še od zjutraj – kako je ena Severina ali pa Cindy ali pa “kakojižerečejo” luštna in fejst in ima sploh uh in ah ta postavo … Logo, da nam dvigne pisker do plafona! Jaz sem jim sicer fauš njihovega izgleda, ko se pojavijo v medijih, verjamem pa, da zjutraj ne zgledajo nič boljše od mene.

Ampak lepa ženska lepoto in erotiko izžareva tudi od znotraj. Severina to ima.
Recimo če si gledala raztreseno Ally. Ally ni prav nič sexy. Njena cimra Renne (mislim, da je zdaj več ni v nadaljevanki) je pa ful sexy bejba.
Prav tako moški – Richard Gere je sexy, ker to izžareva od znotraj, prav tako Sean Connery. Mlajši igralci ali manekeni so lahko fizično ful lepi, vendar ne izžarevajo moškosti od znotraj in niso zanimivi.
Vsak to po svoje zaznava. Vendar lepa fasada sama po sebi ni zanimiva, samo na prvi pogled.

New Report

Close