Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex

sex

Živijo!
Sem 20 letna punca! Pred 3 meseci sem prvič imela spollni odnos z fantom ki ni iz mojega kraja. Živi 100km od mojega mesta. Kot veste prvi spolni odnos ni bil ne vem kako prjeten kar se užitka tiče. Čez 2 tedna sva se zmenila da se ponovno dobiva. Tega me je po eni strani strah, kajti vem da bova spet sexala. Saj se dogodka veselima ampak me je malo sram, ker ne vem kaj da naredim, kako naj ga zadovoljim. Zanima me kdaj ste vi prvič fanta oralno zadovoljili in kako se je razvijal spolni odnos ko niste bili še tako izkušeni:).
Najlepša hvala vsem za odgovore.
ja……sna

...

hm …. mogoče bi se poskušala malo pogovarjat vmes ??? pa prej???

kako je nekdo dober v sexu je odvisno tud od tega, kako dobre ljubimce je imel…in če je on bolj izkušen od tebe se mu samo prepusti, sam te bo vodil tud po njegovem telesu – zaupaj mu…in hkrati verjamem, da se imata rada, ker če se imata, vama ne bo nič težko spraševat, se opazovat in drug drugega vodit po vročih točkah vajinih teles…ne bo pa nič narobe, če si še kakšno knjigo prej pogledaš…
lp

Tudi jaz sem privic pri 20 s tipom, ki je bil 19 let starejsi od mene. Seveda mi je bilo nerodno kako naj in kaj naj.. on mi je rekel samo naj se sprostim uzivam in delam tisto kar se mi bo zahotelo v tistem trenutku.

Ze prvi spolni odnos je bil zame zelo lep res pa sva si za njega vzela ogromno casa.

Glede orale budi ustvarjalna … opazuj ga- videla bos kaj mu je vsec in kaj ne. Preberi si se kaj na internetu 😉 vsekakor pa tudi ti uzivaj v tem in ne delaj samo to zato, da bos njega zadovoljila.

New Report

Close