Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex..

Sex..

v troje, včeraj sem bral članek na to temo in sicer gre nekako takole-večina moških bi to storila ampak če bi bila poleg njihove zraven še ena ženska, nikakor pa ne če bi si ženska zaželela zraven še enega moškega-ker naj bi v tem primeru gledali moški na tega nebodigatreba kot na nelojalno konkurenco, ki bi znala njihovoo žensko zadovoljiti bolje kot domačin, da sta pa dve ženski veliko bolj sprejemljivi za moškega je pa baje razlog v tem, da prvič moške to zelo vzburja ( zelo res), drugič pa zato , ker smo moški prepričani da ženska ne more tako zadovoljiti žensko kot jo lahko moški penis ( se pravi naš ponos) pa me zanima ( da o tem fantaziramo ali pa smo vsaj kdaj bolj ali manj vsi mi je jasno) , ali ima kdo praktično izkušnjo s tem ( sam jo imam na ta način da si je ena bivša to želela, jaz pa ne in ona je to potem tudi storila, in pa poznam tudi eno ki je to storila z dvema moškima in pravi da ji je bilo takrat zanimivo, da pa tega ne bi storila nikoli več))-sam namreč mislim takole-ko si vzburjen bi verjetno to storil brez treznega pomisleka-mislim pa da bi me potem močno bolela glava in da stvari nikoli več ne bi bile takšne kot so( zato tudi takrat nisem šel v to) kaj pa vi?

z dvema tipoma me ne zanima. čeprav je moj enkrat izjavil, da bi ga mikalo, pod pogojem, da se njega tudi dotakne ne : )

z še eno žensko pa občasno še vedno. ampak priznam, da vedno redkeje.

se pa zna zadeva zaplest ja, poznam primere. v tem mojem je pa tako, da poznam njo bistveno dlje, tudi intimno, kot mojega tipa.

bi prej rekla da je bolj ljubosumen on, kot naj bi bila jaz : )

ne vem, za sebe vem da se ne bi spuščal v take kombinacije-predvsem za to ker se bojim da bi me začelo prej ali slej grabit kakšno ljubosumje-in raje o tem samo kdaj razmišljam kot pa da bi šel to prakticirat

pravilno. saj pravim da se zna zakomplicirat zadeva, potem je boljše o tem samo fantazirat, pa nihče ne trpi.

sanjati da!
realizirati _NE!
:))

kakšno kombinacijo pa sanjaš ido?

nisem izbirčna ali-ali, pa ti?
V mojih sanjah je vse mogoče, tako kot na televiziji….eh…..jaja

Hm, ja….takšne (pre)drzne kombinacije so mi zanimive, vse dokler se res iz oči v oči ne bi srečali v moji spalnici.;-)
Mislim, da v resnici ne bi šlo čez pri meni…vsaj ne kombinacija z dvema moškima.

Ne morem biti tako vzburjena, da bi želela tretjo osebo pri sexu. To pač ni zame; tako kot analni sex ne :)))

Obratno. Raje doživljam mmž kot žžm. Imam prakso na obeh variantah, takrat se mi je zdelo “bad”, danes bi ponovil ampak je realnost čisto nekaj drugega 😉

To enostavno ni zame in me ne zanima…

japajade!!!!!!!!!

leta letijo - iščem stevardeso

….ko se glave ohladijo….vse pride za tabo….in tukaj enostavno ni prostora za ljubezen, kot tako…..goli meseni užitki….

New Report

Close