Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sex ali fuzbal

Sex ali fuzbal

saj me poznaš…kaj pa delam drugega?:))))

The best in life is free

Da te poznam?
Hmmm… a res?

sej si me že dvakrat videl…..kaj me ne poznaš???

The best in life is free

Videl?Aja……zdej se pa spomnim!
😉

😛 … Ne ne … je prov debata … taka v smislu: “Srce … meni se tkoooo ne da it delat … bi najrajši še naprej spal tle s tabo!” … in podobno dalje … in to sam zato, ker mi je fouš, ker jst lahko spim dalje … :))))))))))))) ;)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh …. jst sem še vedno optimist, da bo naš tak zaspanc kot mami in oči … :))))) .. čeprav … :(( … glede na to kako rogovili v trebuščku ni za bit kaj preveč optimist …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No no … ja … Oprosti!!! Mi je globoko žal, da se nisem nate zmislila … :))))

lp, BGv

Pa hvala za tisto lepo reč!
Kako si lepa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čeprav imaš prav….hotel sem tako,kot Heather Parisi,hehe
Cmoka

Vaša…si mislila rečt,kajne srce?
😉

:))))))))))))))) he he … me je en kos, a? :))))))))))))))))) ;)))))

No … če bo kej pomagalo … pa vključi malo domišljije. Zapri oči in si predstavljaj kako zgleda še ostalo … :)))))))))))))) ;))))))))))

Lp, Bgv

Z ozirom,da si me vedno razvajala….pričakujem,da me boš še poslednjič preden tiste lepe krogle ne bo več….:-))))
Cmoka

Mi,ki smo pa že malo v letih je pa “debata” približno taka:
A se bo že spokala enkrat….pa glih danes mora pomerjat obleke na pojstli….auaaa….zapri luč…a vidiš,da ne morem spat…..in na koncu,ko slišim it Toledota po ulici:nirvana in CELA zakonska pojstla je samo zame!!!!!!In drmamo dalje še eno uro!
:-)))

:)))) Bomo videli, če bom utegnila narediti še kako slikco … :)))) … Da mi ne bo jutri dohtarca na pregledu rekla samo naj skočim čez cesto, ker je cajt da spravimo malčka na svet … :))))

lp, Bgv

A ti še kar vztrajaš na svojem, a? :))))) No … pa saj bomo kmalu videli kaj je … ;))))

Lp, Bgv

No … sej jst tut sam čakam, kdaj se bo spelal, da se lahko razkomotim čez celo postlo … :))) … sam preden gre, je treba pod mus eno tako debato vržt, ker čene je tečen cel dan … :)))))))))) ;)))))))

Lp, Bgv

Če bo puna….se ga tolk nažlampam….kot,da bi bila moja!
Čeprav se čutim kar malo očeta pri tem vajinem otroku!
Upam,da ne bo zdej kdo kake zaključke vlekel…..;-))

:)))) He he …. Sp … je kar tko, da imaš verjetno res kake prstke vmes … ;))) :)))) He he …

Lp, Bgv

Zatorej: Click,click,click,click!!!!!!
Zadnje minute lovimo zdej….če ne bom mogu naslednjega spet čakat…..
😉

Je pa lepo za videt veš?Jaz sem že obseden fetišit ratal…..
;-))))

:)))) Ti si čist zmešan … :))))) A misliš, da bom skoz sam z aparatom škljocala … :))))) Slikc je čist zadost … Mogoče bomo naredili še kakšno … ampak dvomim … Sedaj je buhi tako ali tako tak kot je … večal se ne bo … :)))

Lp, Bgv

Ob strani sem ti pa res stal večkrat takrat,ko ti je blo hudo,kajne?
:-)))

Seveda sem zmešan!Drugače pa tu ne bi bil…;-)))
Buši se res ne bo večal…..tisto nad njim je pa očem skrito,hihi…..
Btw.: a si ti videla une fotke od H.Parisi in D.Moore?
Tisto je pa res nekaj lepega…čeprav tudi tvoja ne zaostaja kaj dost (manjka malo začimbice…saj veš katere ;-))))
Cmoka!

Ja … srce … res si mi. In za to ti bom vedno hvaležna …

Pa za tisti vikend paket, ki si nama ga zrihtal tudi … :))) ;)))) Mislim, da tistih nekaj dni ne bova nikoli pozabila …

lp, Bgv

Od Demi sem videla … od Heather pa ne … :)))

Je pa res neki posebnega, ja … :))))

lp, Bgv

Bugi je moja frendica!!!!
Ponosen nanjo!
😉

Tako naredi….dej,dokler je še cajt!
;-))

New Report

Close