Sex ali fuzbal
😛 … Ne ne … je prov debata … taka v smislu: “Srce … meni se tkoooo ne da it delat … bi najrajši še naprej spal tle s tabo!” … in podobno dalje … in to sam zato, ker mi je fouš, ker jst lahko spim dalje … :))))))))))))) ;)))))))))
Lp, Bgv
:))))))))))))))) he he … me je en kos, a? :))))))))))))))))) ;)))))
No … če bo kej pomagalo … pa vključi malo domišljije. Zapri oči in si predstavljaj kako zgleda še ostalo … :)))))))))))))) ;))))))))))
Lp, Bgv
Mi,ki smo pa že malo v letih je pa “debata” približno taka:
A se bo že spokala enkrat….pa glih danes mora pomerjat obleke na pojstli….auaaa….zapri luč…a vidiš,da ne morem spat…..in na koncu,ko slišim it Toledota po ulici:nirvana in CELA zakonska pojstla je samo zame!!!!!!In drmamo dalje še eno uro!
:-)))
:)))) Bomo videli, če bom utegnila narediti še kako slikco … :)))) … Da mi ne bo jutri dohtarca na pregledu rekla samo naj skočim čez cesto, ker je cajt da spravimo malčka na svet … :))))
lp, Bgv
No … sej jst tut sam čakam, kdaj se bo spelal, da se lahko razkomotim čez celo postlo … :))) … sam preden gre, je treba pod mus eno tako debato vržt, ker čene je tečen cel dan … :)))))))))) ;)))))))
Lp, Bgv
:)))) Ti si čist zmešan … :))))) A misliš, da bom skoz sam z aparatom škljocala … :))))) Slikc je čist zadost … Mogoče bomo naredili še kakšno … ampak dvomim … Sedaj je buhi tako ali tako tak kot je … večal se ne bo … :)))
Lp, Bgv