Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sex and the city…

Sex and the city…

No, sedaj pa koncno poznamo konec. Jaz sem se vceraj kar jokala zraven.

Pa ne bom nic vec napisala, ker nocem prevec povedat za tiste, ki gledate na POPTV. Bom toliko fer.

misliš SEX IN THE CITY???-spet malenkost-hi hi

zakaj si pa sploh odprla temo-zdej sem pa tok firbčna-ziher bo kej tragičnega z Samantho

Originalni naslov je Sex and the city. Tudi jaz poznam konec, pa ne izdam, tralala.

Lp, Ali Baba

Nina Katarina je kar prav napisala, pravilno je ; Sex and the city, samo naši so pač prevedli Sex v mestu, kar bi bilo seveda drugače.
Tudi jaz spremljam to serijo, ampak me ne zanima kaj bo, potem ne bo več zanimivo gledat!

Tisti, ki se vam ne da gledat starih oddaj na POP TV, imate zadnjo epizodo kar na DVDju, sama sem jo naročila tu:
http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?SID=bcb85579b5f23c5c4c30ceb5a005ca89&product_id=1050141012

Mogoče bo uspelo.

ok jaz sem pa skoz mislila da je IN the…koza

Na HTV je bil zadnji del že pred več kot pol leta. Pa tudi ne bom povedala konca, ker vem, da je to kot s knjigo, ki postane nezanimiva, če ti kdo pove konec.
A ja, za zadnjim delom pride še en del o tem, kako so snemali in izjave igralcev.

z.

jaz sem čisto slučajno ujela zadnji del na HTV in mi je bil …….. glup konec!

A niso ravno na POP-u že lani predvajali do konca…? In to celo ob četrtkih?

Punce, če boste kupile DVD bodo gor vsi možni 4 konci, tako da si boste lahko same naredile svoj scenarij. No “uradni” je bil meni najbolj všečen.

sem ga vidla in mi je bil zelo všeč (sem pač pristaš dobrih koncev). Edino želela bi videti, kako sta se znašla C. in njen mož.

Ja men tut scena ko v zadnjih 10 sekundah izvemo kako je nekaterim res ime je bla tok srckana. Za charlotte pa mislim najboljse kar se da.

Sam tiste ki ste gledale ono pred – Mr. Big z bradico, neobrit. Mene je skoraj kap, ko je v seriji zmerom tako hoch nastopal. Sploh mi ni bil vec luskan.

Tudi jaz sem gledala že na HTV, pa mi je bil konec čisto všeč. Tam se je reklo – se mi zdi da SEX I GRAD.

Tudi ja z se nisem mogla upreti in sem slučajno preklopila včeraj na Avstrijo-pa skoraj nič ne razumem nemško-pa sem buljila do konca!

Na Kazaa se je dalo dobit že pred kakim letom vse dele te serije.
In sem z veseljem pogledala, bila s koncem NADVSE zadovoljna, pa kljub temu še vedno gledam tudi po TV-ju. Če le “ujamem”, seveda.

Konec je preveč pocukran in predvidljiv in vsem se pa res ne more lepo izteči.
Stavila bi 1000 $, da bo tako, npr. s Cariie-se v Parizu razide z Petrovskim in v hotelu naleti na Mr. Big, ki BTW zvemo, da mu je ime John, skupaj zaživita v NY, ….

Bo kar prav tako kot je napisala Nina Katarina…Sex and the city!!Poglej si enkrat “špico”…..AH,TE MALENKOSTI…Pozdravčke!!

P.

New Report

Close