Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex in starejše gospe

sex in starejše gospe

Zanima me, kako starejše gospe…. samske ali vezane gledajo na avanture z mlajšimi moškimi? Si jih želijo, sanjarijo o njih ali jim je to bolj kot ne tabu tema? Govorim o ženskah nad 45 let…

maš ma čudne kriterije za starejše…))))))))

kar pripravi se zdaj…..bogi..kr smiliš se mi…sam mal izbirčen bodi, ti svetujem……)))))

Starejše ženske na to gledajo kot na zajce. Taki šmrkolini kot si ti, ga samo pritaknejo do piškole, pa se že stresnejo ker ga v jajčkih takoj speče. Kot zajc.

v teh časih je moderno štuljenje in pametovanje kjer koli pač nanese. Ne vem sicer, ali si on, ona ali pa ono (glede na vsiljivost sumim na slednje ), vsekakor pa imaš občutek da me tvoje mnenje zanima. Glede na to, da ti moja leta niso poznana, prav tako me ne poznaš – ne moreš zaključevat, da smo vsi tako umsko podhranjeni kot ti. Tako da – vprašanje je namenjeno ženskam 45+ in ne osebkom, ki ne vedo kaj bi sami s seboj….

Precej 45 boljs zgledajo, kot kaksne 20 letnice,…preverjeno…

Ženske po 45 letu so najbolše iz iskušenj povem,da so najslabše od 20 do 30 let potem se pa začnejo zadeve izbolševat in so z leti vedno bolše kot vino

mika me misel na to, mlado meso

mene pa na debelo staro babico 😉
iz kje pa si ?

Oj babica, tudi sam se poigravam z mislijo o kakšni prai babici – lepo bi bilo če bi navezala stik, kaj praviš?

Saj danes so nekatere babice že takoj po 40-tem letu. To pa ni nobena starost.

Koliko staro babico pa si predstavljaš ti?

jaz sem babica, pa imam 43 let. :))))) ampak žal me mladiči ne zanimajo, v bistvu bi me blo sram imet smrkavca kakršen je moj zet. 🙂

Koliko stari pa te zanimajo? Meni si zelo zanimiva-;)

Koliko stari pa te zanimajo? Meni si zelo zanimiva-;)[/quote]

moj partner ima 39 let. :)))

Koliko stari pa te zanimajo? Meni si zelo zanimiva-;)[/quote]

moj partner ima 39 let. :)))[/quote]

Torej te le zanimajo mlajši ptiči-;))

Pa te dobro nategne? Potrebuješ mogoče dva?

Pri 43, ti bo mašina delala še 20 + let. Ne imen brige in imela boš še tičev v tamali, da bi se lahko napeljali vodovod iz Novega mesta do Lenarta v Sl. goricah.

Rastko … mislim, da sem imela več tičev kot boš ti kdaj imel pi*čk, tko da kar brez skrbi zame. sem se oglasila samo zato da podam svoje mnenje glede mladih jeba*ev. nstare nismo trenirale toliko let zato,da se bodo mladi dripci učili na nas, hahahah me rabimo majstre in moj hb je en tak tič.

Dosti jih je, ki bi. A veliko manj takih, ki se v to dejansko spustijo(strah pred okolico, lastni pomisleki, tudi strah, da bi slabo izpadle itd).

S pravim pristopom boš lahko marsikatero prepričal. Samo ne navali na sex, kot teliček na seske! Najprej prijateljstvo… Verjemi, se splača malo potrpeti in potruditi;)

P.S. Pa malo spusti starostno mejo na okoli 40 let.

New Report

Close