Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sex is …

Sex is …

… like Nokia (connecting people)
… like Nike (Just do it)
… like Pepsi (ask for more)
… like Coca Cola (Enjoy)

… like me (too good to be true)… hehe …

Nikin filozofski prispevek za današnji (dokaj zaj… ) dan

“Čas je prepočasen za tiste, ki čakajo, prehiter za tiste, ki se bojijo, predolg za tiste, ki žalujejo, prekratek za tiste, ki se veselijo. Toda za tiste, ki ljubijo, čas ne obstaja. “

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Upam , da si zaljubljena :)))

Čuj , danes je dan za razgaljanje ( Žverca izziva) , jaz sem se že (poglej profil) , daj , zamenjaj tudi ti svojo slikico – tisto nisi ti ;)))

seks – a to je tista stvar, ki jo priklopiš po potrebi?!

.. kolikor je meni znano , je to tista stvar , ki je ne priporočajo za vroče dni .

… se dans prou neč ne sexa…
Bi se mi lohku dalu usaj slikco v profilu zamenjat… ma se pa ne spodobi, ker še nimam 14 let…. hihi…

A se že smejčkaš Helčika? Da ti ni vince udarlo v glavo:)))))))

……. nak, je stvar, ki naredi lepše vse
žive dni. ………..

Profila pa ne zamenjam, nak, nak, nak
in še enkrat nak, ker .. TO SEM JAZ!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hA, HA, HA, HA, FULL SI FACA, NIKITKA!

uUUUUUUUUUUUUvaaaaaaaaaauuuuuuuuuu!
Pismo, a so žverce res tako srčkano žverčaste?

pa saj si še med živimi, ne?! Zakaj imaš potem križec v profilu?! Ajaaaa, čaki malo – rdeč križec na beli podlagi – a si prva pomoč?! :-))))

Yeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss,
Yeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss,
v tukajšnji predstavi se pa nisem
veliko zmotila, yeeeeeeeeeeeesssss!

(P.S.: NA VELIKO SE ŠALIM, EJ!!!)

čaki, da še SP moje joškice vidi. Pa še prostostoječe so. :-))))

Ma ne, saj meni se odpre kaj več kot rdeč
križec. Mal počaki !

a je dve minuti dovolj dolgo?! Mislim, zdaj sem tako dolgo čakala, pa brez uspeha!

zdaj pa vem, zakaj omedlevaš v vročini.
:-))))))))

Ma neeeeeeeeeeeee????????????
Res???????????????
Moje pa so take, da mi vrat naredijo
lep in gladek …………. he, he, he, kadar
ga imam bolj ven iz pulija in “pozabim”
obleči nedrček. Jasno ne de, potem vse
nekam dol pokvihta in …… eto ti ga na,
čaranje, vrat je pa zravnan, nič ni “nafadan”!
Res je, vsaka reč je za neki dobra!

Pol pa neki nimaš, ker jaz svoj profil ……. pismo
rosno, pa še res je, jaz ga vidim!
Res ga vidim, tuki in tam !

dodati, da si potem naenkrat v pasu bolj široka in hlače ne grejo vkup, ne?!

:-)))

(ne bodi huda, nisem hotel biti nesramna!!!)

kej kej, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

ma nje nje… uspava me, kukr sm rjekla….
dns sm tolk neproduktivna… še dobru de ni cimre….

;)))))))))))))

Jebela cesta, res je, piiiiiiiiih, sam se mal
not stisnem, a veš, pa mal ven potegnem,
a veš, pol pa nekak gre, bolj na “polno”,
a gre ….

aja, še profil, če ga bo tu prjelo :

Marija,

NE VIDIM NIŠTA!
:-)))

Ma Helči, fuuuuuuuullllllllllllllll kkkkkuuuuuuuuuullllllllll
si dooooooooobraaaaaaaaaa! Faca si no !!!!
To je .::: kej kej a!

Veš kaj, skopiraj sis ta link, prpopi ga gor na vrh,
pol me boš pa ziher v živo zagledala:

http://www.snowcrest.net/kitty/hpages/pictures/chickpic.gif

New Report

Close