Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sex is …

Sex is …

Hja…..tudi meni bi pašalo malo zalegnit po kosilu……..uf………..in hvala bogu, da sem tudi jaz sama v pisarni, da lahko kaj tle gor packam, ker če ne…. Torej…..stanje……..kdo je koga klical?:)))))))

sem že prej sprobala – ne pali pri meni!
Škoda.
Smrk.

… čeprav bi si tudi nogice lahko pobrila , ma … ni bilo časa :))))

noben nobenga…. bla bla…

Aha……..se pravi, da še vedno oba mulo kuhata:))))))))) Pa ja se nista spet kaj zaradi foruma (itd) spričkala?

You are fantastics!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehe, na slikci žeeeeeeeeeeeeeee,
drgač pa neeeeeeeeeeeee,
sem leeeeeeeeeeeeeeee
kmečko dekleeeeeeeeeeeee

… prav razumela – Pufek se kuja ?!
A si dobila kak čuden sms udi unha zsi Brćinu ?!

Te dni je bla luna , tudi moje dedce neki vozi … jih bo že minilo !

Cmoka , duša !

Neki si profile ogledavaste … al kaku?? :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

dans je šuša na mojem mujotu….
oštja, ku imam prazno baterijo mi jih pa šopajo brez se ustavit… ;((((

In nage slike kažemo.
Ob 3.00 bo pa Sp kot stručko povedal , katera je nartaboljtaseksi :)))

Jap.

ne ne… kje paaaaaaaa…… obične stvari…. ki se ponavljajo….

… pole ku pr meni :)))
Čuj , dej ti meni pošlji toj numero , pa dobiš en hot sms od mene , okej ?!

Niki ima tudi dns polno baterijo odi mujota , ma prazno od sebe 🙁

Aha … ahaaa … … … ehm … jst bi prvo prov z veseljem … … … ta drugo pa … he he … … … no … hvalabogu, da še kjra svoje nage slike kaže … :)))) … da ne bom zmeri sam jst tista … :))))

No … pol mi bo dal zde Sp mal miru … :))))))))))))))) ;))))

Sam ej … Niki … imaš pa fajn šolnčke … :))))))))))))))))))))))))))))) … taki bi meni pršli prov pozimi … ;))))) :))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

a da bi ti? hmmmmmmmm, ne vejm če bi………. jo dajem samo fantkom, hihi

Ma ja , sej veš , da sem jaz udarjena na šolnčke – pravzaprav na škorenjčke :)))

Misliš , da bom zmagala ?!
Se mi zdi , da sem naga samo v škorenjčkih ful seksi :)))

…. pole pa … ku češ :)))
Ma ti lahko tudi Niki kako porkato napiše , če je lih šuša ( se podpišem ku Nicolo ;))))

Sex is putting two things together with goal to fix them with a sticky glue! By Žuža.

Kaj klobasata!Jaz bi vaju kar zaporedno v vrsto postavu in poskusu obe naenkrat nabost….ku ražnjiča!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr!

…..kurac mir!
Čakam še sliko ta desnega joška in to bi se lahko že zgodilo,da se lahko posvetim žicanju katere druge!Preveč cajta zapravljam s tabo!
;-))))))

New Report

Close