Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex na nenavadnih mestih

Sex na nenavadnih mestih

Kje vse ste seksale in kje je bilo najboljše in najbolj odsekano?

V kopališču v kabini,poleg tebe se kar nekaj ljudi menja,ko se preoblačijo,jaz pa pa sem jo fukal kot nor,tako da ni mogla biti čisto tiho.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9017, 26.11.2024 ob 16:40

Kje vse ste seksale in kje je bilo najboljše in najbolj odsekano?

Na drevesu – lipa, na ustavljenem kolesu stoje, na drevesu – hruška, v toplem dežju na mostu pod dežnikom, na pralnem stroju.

Anonimno 8834, 27.11.2024 ob 20:52

Na drevesu – lipa, na ustavljenem kolesu stoje, na drevesu – hruška, v toplem dežju na mostu pod dežnikom, na pralnem stroju.

Kako je blo na pralnem stroju 🙂

Horny, 27.11.2024 ob 21:03

Kako je blo na pralnem stroju 🙂

Čez stroj je bila položena neka ravna podlaga in sem stal med dejanjem, ‘brenčeče’.

V garaži, kar ni nekaj tako nevsakdanjega. Bolj nevsakdanje je to, da sem seksala tam z očetom takratnega fanta 🙂

Štajerska 1972, 02.12.2024 ob 09:12

V garaži, kar ni nekaj tako nevsakdanjega. Bolj nevsakdanje je to, da sem seksala tam z očetom takratnega fanta 🙂

Nekaj podobnega, sem tudi sama doživela…..očetu takratnega fanta sem pofafala v kleti, medtem ko je on zunaj žagal drva….Zelo razburljivo je bilo….

Na plazi v Grciji, nikjer nobenga, cela plaza zate, lohk sexas brez problema.

Pa v morju men tudi ful pase 🙃

V avtu na polnem parkingu čez dan, na wc- ju trgovskega centra, na sprehodu po gozdu, v kabini v termah.

V (sicer skoraj prazni) kinodvorani. Na hribovskih poteh.

Najbolj mi je pa v spominu ostal seks na enem od slovenskih gradov, pri obzidju, zvečerilo se je, krasen razgled, stal sem za njo, jo objel okrog telesa, se pritisnil k njej, malce sva plesala z boki, nato pa sem dvoje hlače potegnil dol in jo, kar teklo je iz nje, pofukal v stoje od zadaj. To bi pa takoj ponovil…

podobno  tudi jaz,,samo da je meni tašča pofafala v kleti

https://ucut.it/hotfemales

Lanterna kamp, v wc-ju, bosa po poscanih tleh, topless, sva se zaklenila v kabino in je z joškami poribala poscana tla

Odakle si tanja

Na vlaku. Sam veliko potujem z vlaki in zato mi je tudi osebje kar poznano. Ona je bila kondukterka (tista, ki kontrolira karte) in se je po končani izmeni z drugim vlakom vračala domov. Predigro sva začela že na sedežih, na WC-ju pa sva šla do konca.

New Report

Close