Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex na plaži

Sex na plaži

Se že kak par zalotili pri sexu na plaži? Kako ste se odzvali?

Sem ja, odzvala sem se tako, da sem se pridruzila.

Ha ha ha ha ha ha ha ha ……

V Rovinju na Putna krizu lahko to vidis vsak dan :).

Jaz isto naredim,da mi ni dolgčain pomagam moškemu pri vrhuncu pri masaži kroglic.

A niso tam sedaj neki varnostniki in je sex prepovedan? Včasih se je baje res dogajalo.

Ja to jest delam za 2, 5 € / uro BRUTO hodim okol in govorim mladim parom da ne smejo sexat do poroke !!!

Zakaj misliš, da je bilo tam vedno polno čolnov v vodi? In gor slinastih descev, ki so z daljnogledi zijala pasli!
Poznam dva poročena, ki ima je bila to poletna zabava, in se še zdaj hvalita s tem tudi pred ženama.

A niso tam sedaj neki varnostniki in je sex prepovedan? Včasih se je baje res dogajalo.
[/quote]

Nic vec. So pogruntali, da se jim ne splaca placevat varnostnikov, ker seksalo se je kljub temu. Lusna plazica, akcija na obali in v morju.

Miva z bivšo sva sexala v savni in bazenu, tudi nekateri drugi so, je bilo zelo hot, na morju sva vedno imela s sabo otroke, ni bilo časa, sem pa slišal od sodelavke, da je sta z njenim partnerjem že tudi kdaj opazovala kak par na par metrov, hm, ni slabo, ….

Punta Križa ni v Rovinju … Cres bo prava lokacije.

Je tudi pri Rovinju. Majo polno teh punt.
Vaš link

Prav …

Je tudi pri Rovinju. Majo polno teh punt.
Vaš link
[/quote]

V tem videu govori lastnica swinger kluba zelo proti tisti plazi. Ne zaveda se, da ce ne bi bilo te plaze, bi imela ona prazen klub. Tudi ni res, da ni nobene kante in da je vse umazano. Nasprotno, je cisto, so stranisca in zraven je lusen barcek. In tudi ne seksajo en cez drugega. Vcasih je cisto normalna nudisticna plazica.

Oh ja se kar dogaja prejšnji teden kar dvakrat. Na pomolu v Portorožu sta se dva igrala – zadovoljevala sta drug drugega, še kar diskretno, bolj živahna pa sta bila druga dva. Na severnem delu Pirana, tam kjer se zaklučuje plaža sta fant in dekle uprizorila ne le nudistično kopanje temveč kar vroči seks.
Ja kopalcev res ni bilo veliko ne na eni ne na drugi plaži.

O ja. Dva dni nazaj, par pri 50, čisto blizu obale, sta se lepo predjala užitkom. Seveda sva jih z mojim opazila, nakar se mu je dvignil in sem mu ga morala pod brisačo potegnit.

Midva se večkrat sprehajava ob Savi v Črnučah, malo posončiva in dava dol. Za nobenga nisva zanimiva, ker so tam samo homiči 🙂 🙂 🙂

Se mogoce kdaj oglasim 😉 hehe

Vau sem bil prejšni teden tam opazuješ ,lahko malo otipavaš dva para ali trije pari akcija vse variante da te kap na koncu pa špricanje.
Ali pa pička huda da ni kaj,v hudem položaju ji tip dovoli da jo drugi otipavajo povsod.
Edino pravilo je tam ,da nisi nasilen in ne nasramen.

Če je kakšna zainteresirana za nočno kopanje na slovenski obali naj mi piše na mail
[email protected]

Je letos kdo bil v Rovinju na svingerski plaži

Mene in mojega so do sedaj zalotili 2x in obakrat je to bilo na morju v Hrvaški Istri. Pred cca 3 leti sta naju zalotili dve slovenki stari okrog 18-21 let. Midva se ravno na polno obdelujeva (on na hrbtu in jaz ga jaham) in oni dve prideta po stezi do naju se ustavili in gledati cca. 3 metre od naju. Imeli sta direkten pogled na mojo pičko/rit in na kurca od mojega ki je šibal ven in noter. Nisva ju opazila. Šele ko je moj končal v mene se obrnem in ju opazim nakar se ena oglasi in reče, da “Hvala za nepozaben sexy prizor”… Koliko časa sta naju opazovali ne veva, mogoče 3-5 minut mogoče več. Vem pa, da sta obe pod pičkico imeli na kopalkah vlažen “flek” – le zakaj.
Drugič pa naju je zalotila ob seksu ena čehinja ali poljakinja stara cca 20 – 25 let. Kar naju je presenetilo pri njej je to, da je naju je direkt zmotila in kar direkt vprašala če lahko gleda… Dovolila sva ji in sva nadaljevala ona pa si je med najinim seksom obdelovala pičko. J bilo pa pri njej zanimnivo poslušati stokanje in končen orgazem.. Ta dekleta se veliko bolj sprostijo ..

danes na obali je kakšna za kopanje in stiskanje ?
te pridem iskat in greva se zabavat

Ima katera voljo it z mano zdej nekam na slovensko obalo na morje ?
dokler je še kaj od poletja ? naj odpiše spodaj da se dogovoriva kaj in kako

Cela avtobus se ti jih bo javilo.

New Report

Close