Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex prijatelja samo za sex

sex prijatelja samo za sex

Spoznal bi prijateljico samo za sex, prijeten moški 43 let, normalne postave, rjavi lasje, 178 cm, trd debel 18 cm, agilen, mladosten, poln seksualne energije.Dodatki tantra masaža, tao masaža, tantra sex, ostalo. Brez hitenja, prvič samo kavica. Napiši svoj mail, ker jaz imam samo uradnega, moja ident št je 246301, ker vem, da ko boš napisala mail, se bo kdo hotel vriniti.

Eh seveda, ženske naj ti tukaj limajo svoje maile, pa odpri en dodaten profil, minutka dela, kaj se izgovarjas na to, da imaš samo službenega, a misliš, da boš s tem dobil več kredibilnosti? prej obratno. bizgec, še ženske za seks si ne moreš najt.

Sorry, od moškega pa pričakujem še kaj drugega kot seks. Tako kot pravi ena popularna pesem: “I can buy myself flowers…”, tako lahko vsaka ženska poskrbi tudi za svojo mucico:))

[email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9570, 22.09.2024 ob 13:33

Spoznal bi prijateljico samo za sex, prijeten moški 43 let, normalne postave, rjavi lasje, 178 cm, trd debel 18 cm, agilen, mladosten, poln seksualne energije.Dodatki tantra masaža, tao masaža, tantra sex, ostalo. Brez hitenja, prvič samo kavica. Napiši svoj mail, ker jaz imam samo uradnega, moja ident št je 246301, ker vem, da ko boš napisala mail, se bo kdo hotel vriniti.

fuk fehtar si.

Dajte no, saj je tukaj ena ženska pisala, kako ima rada to, da živi sama, za sex gre drugam itd.

Pa ste napisali, da piše moški.

Kot da ženske niso takšne.

Lahko dobiš profesionalke. Včeraj sem videla eno Ukrajinko, 19 let, na tiktoku. To smo uvozil, vojna deluxxe.

New Report

Close