Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex umira?

sex umira?

če je Kir bolezen, je Mirella zdravilo zanj

spoštovani dr. norTON, polepšal ker si tu

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

original so v mesnati.
so pa tudi generiki.
obstaja pa še samozdravljenje teh težav.

Ma generiki niso isti kot mesnati, s samozdravljenjem sem že poskusla,samo bi vseeno rabila pomoč pr tem

dejmo ustanovit skupino za samopomoč, jst mam RES problem

in si bomo medsebojno pomagali 🙂

“zdravo, jst sem Sarah, Sarah zasvojena z fejst dedci…”

“moje ime je KIR, sem zasvojen z lepimi ritkami”…
.
.
.
.
kaj menite?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Ja, jaz sem za, ker mam iste probleme kot ti

dober generik-generator je zate ondi.
je mesnat, vendar mase ne vidiš.

ritke in trikotnik pod njo je moj

:-);-)

No, pa dejmo eno skupino za pomoč vsem nam obupancem in zasvojencem nardit, ti notron pa lahko zdraviš, al pa vsak kakšen nasvetek daš

No, spoštovana gdč. vanchy_ka, še tebi odgovor:

Težave ti bodo zagotovo izginile čim doživiš en pravi divji sex z mano.
Predoziranje pa bi ti lahko celo škodilo, saj veš vsaka zdravila imajo stranske učinke:-)))

resno, kaj mi je storiti?

pred kratkim bila “zavrnjena” in sem malo užaljena

moški, vas ne štekam

no, zgleda imela opravka z “zelenim”, to ni pravi moški a ne?

Sm žilava, tko da se ne bojim predoziranja. Mislim, da bi moral prej ti en divji seks z mano doživet, pa bi pol sigurno jaz tebe zdravla

ma nimam pojma o zdravljenju, sploh skupinskem.
dajati nasvete je norost človeškega uma, jaz se temu izogibam.

Si pač naletela na ženskarja prve vrste.

kDO JE ZDEJ ŽENSKAR PRVE VRSTE???

ne razumem

odklanja, da bom še bolj za njim capljala?

ne bom

Spoštovana Sarah5, diagnozo si postavila čisto pravilno! Kaj pa zdravila? Samo ne kakšnih generičnih ponujat; ena Sarina ritka na mojem *kurcu* mislim da bi zadevo sanirala:-)))

ja a nisem rekla, da si bomo medsebojno pomagali?

kako že gre tisto od menda od Lorke:

zeleno je, zeleno, ki te ljubim

Tako se govori Vanči.Bravo:-)

Sarah5, sexa z zelenci se pa kar izogibaj! Vedno pa bolezen lahko pozdraviš z dedcem, ki ima ravno prav velikega in trdega:-)))

ja, zelenec privlači ker ga lahko “nadvladam” ampak to ni zanimivo za dolgo

vi mački, uf, nimam izkušenj

Bodi no bolj samozavestna;-)

Tole postaja vse bolj zanimivo, tko da na koncu mislim, da bomo vse ozdravljene

New Report

Close